Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A foglalt férfiak sosem szerelmesek másba? Mindig csak szexet jelent?
Figyelt kérdés
Hallottatok már ellenkezőjéről?2023. jan. 16. 22:13
1/15 anonim válasza:
Szexet se. Vagy mi van? A hűség az hűség.
2/15 anonim válasza:
Haha, én 3 párt ismerek ahol a pasi lépett le, mert szerelmes lett.
3/15 anonim válasza:
Csak a szex, hiszen ez az élet egyetlen értelme. E körül forog a világ már évezredek óta.
4/15 anonim válasza:
Miért? Egy foglalt férfinak milyennek kéne lenni? Félredug és még szerelmes is legyen beléd? Há hó kérem!!
5/15 anonim válasza:
Le lehet szállni vissza a Földre.
6/15 anonim válasza:
A szerelemhez mélyebb ismeret és kontextus kell, az pedig már döntés kérdése. Legalább számomra.
7/15 anonim válasza:
Szia utolsó, gazdag a szókincsed! Hány diplomád van?
8/15 anonim válasza:
Nem egyértelmű teljesen, hogy ez szarkazmus vagy sem. Egyébként kettő.
10/15 anonim válasza:
Én foglalt vagyok. És voltam szerelmes egy nőbe. Gondolj bele otthon 15 éve ugyan az, sex már nincs, és találkozol egy nővel aki megmasziroz aztán beszélgettek és egy hullámon vagytok.
És minden klappol.
Olyan a külseje, kisugárzása minden.
De mivel ő masszőr nő független én függő így...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!