Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A foglalt férfiak sosem szerelmesek másba? Mindig csak szexet jelent?
Figyelt kérdés
Hallottatok már ellenkezőjéről?2023. jan. 16. 22:13
11/15 anonim válasza:
Ne reménykedj, csak ürítésre kellesz neki.
12/15 anonim válasza:
Ha beléd is szeret, kicsi az esélye hogy otthagyja a családját. De erre vágyni a legnagyobb szemétség is.
Amugy meg miért akarnál egy hűtlen párja lenni, hogy téged is csaljon?
13/15 A kérdező kommentje:
Nem, nekem gyanús a párom.. Nekem sosem kellett foglalt pasi, de direkt nem írtam le, mert akkor más válaszok jöttek volna.
Köszi mindenkinek.
2023. jan. 17. 10:00
14/15 anonim válasza:
Mindenki írja a faszsagokat, hogy csak szexre kell a szerető, aztán mindenki ismer nem egy olyan párt ahol szerelmes lett egyik fél és lépett... 😂 Ezeket nok írjak, higy csak szexre kell a másik félnek, hogy az ő férjük is egyszer dobbant.
15/15 anonim válasza:
Át is éltem az ellenkezőjét.
Nem mindenki érzések nélküli ösztönlény, és nem minden érzelem felett van akkora befolyásunk, hogy simán félretegyük... Ők is csak emberek, mint bárki más.
Nyilván ha otthon hiány keletkezik bármilyen téren, azt valahol kompenzálni vágyik a lélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!