Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig abba vagy legszerelmesebb akivel vagy?
Nyilván, addig nem kezdek kapcsolatba, amíg a korábbit szeretem, akár csak egy kicsit is. Mármint szerelemmel, nyilván emberileg meg az emlékeket kedvelhetet, szerethetem is, de szerelmes csak abba vagyok, akivel párba állok. Annak mértéke meg nálam eléggé bináris- vagy szerelmes vagyok (de akkor nagyon), vagy nem (de akkor kicsit sem). Az én tapasztalataim alapján amúgy mindig úgy éreztem, hogy sokkal boldogabb és szerelmesebb és elégedettebb vagyok az újabb és újabb kapcsolataimban a korábbiakhoz képest, de ugye azokat mindig megmérgezte a haragos elválás, a múlt, a sértettség, a bármi. A jelenlegiben meg mindig csak simán a szerelem van, hiszen az még tart.
Amúgy nekem is rosszul esne, ha valaki azt mondaná nekem, hogy kevésbé szeret, mint valamelyik másik exét szerette, még ha a jelenben most már őt nem is szereti, de azért ezt szerintem senki jóérzésű nem mondaná ki a jelenlegi párjának, még ha igaz is (bár ha igaz, akkor azért bennem tényleg felmerülne a kérdés, hogy tuti túllendült-e az egykori kapcsolatán).
Szerintem mindegyik párod másképp szereted és más dolgok miatt, de nyilván azért mert különböző személyekről van szó úgyhogy bár azt vallod, vagy mondja a párod, hogy tőled jobban másba nem volt szerelmesebb az semmit se jelent. Valamint az ember a sok csalódás után van úgy, hogy nem tudja magát odaadni teljes mértékben a másiknak mint elvárná tőle, de attól még szereti csak megint más módon.
Természetesen ha nincs túl az exen annak vannak jelei és a legjobb bele se fogni a kapcsolatba olyan személlyel, de inkább olyannal se aki tartja a kapcsolatot az exszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!