Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért viselkedik úgy egyik pillanatban úgy mint a világ legszerelmesebb embere lenne, máskor pedig úgy mintha elfelejtené, hogy a világon vagyok? Ez azt jelenti, hogy nem szeret? Vagy én gondolom túl?

Figyelt kérdés

A szexért csinálja kommenteket mellőzzük. Párkapcsolatban vagyunk, de nem egy országban élünk jelenleg. Eddig minden rendben volt, odafigyelt rám, kedves volt, naponta többször írt és mindennap hosszasan videóhívásoztunk stb.

De nemrég 1 hónapra meglátogatta a külföldön élő családját, és azóta elég figyelmetlen lett. Persze tiszteletben tartottam, hogy a családjával akarja tölteni az idejét, de van hogy órákig nem válaszol az üzenetimre. Ma utazik vissza abba az országba ahol ő lakik, és bár direkt kértem, hogy írjon amikor felszállt a vonatra, kiér a reptérre stb. sosem írt magától, csak ha kérdeztem. Ma már írtam neki, hogy miért nem ír magától, amikor direkt megkértem rá, erre az volt a válasza, hogy értsem meg, hogy ha nem válaszol időben akkor az azt jelenti, hogy elfoglalt... Olyan nagy kérés lenne, hogy 3 óra alatt amit a reptéren tölt dobjon egy üzenetet?

jan. 19. 19:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A család fogalma konkrétan mit takar? Felmenőket, akikkel felnevelkedett - esetleg testvéreket - vagy pedig feleség és gyerekek?
jan. 19. 19:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván az előbbit 😑
jan. 19. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttad már őket? Vagy beszéltél velük? Honnan tudod, hogy kik azok, illetve tényleg igazat mond-e neked?
jan. 19. 19:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Ismerem a szüleit, igen...
jan. 19. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg találkozhatott valami régi szerelmével otthon, vagy ilyesmi? Nem feltétlen konkrét megcsalásra gondolok, csak annyi, hogy kicsit elterelte valaki a gondolatait rólad.
jan. 19. 19:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudtommal én vagyok az első barátnője. Nem hinném bár nem kizárt.
jan. 19. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Strategiai jatekot jatszik. A szuzesseg kitalalasa is strategiai jatek az ilyeneknel.
jan. 19. 21:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy szűz volt, csakhogy nem volt párkapcsolata előttem.
jan. 19. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
1 honapra eltunt , nyilvan lett valakije kint. Ezek egyertelmu jelek. De ha vmi arab feleseg akkor tuti nem fogja bevallani.
jan. 20. 00:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy eltűnt? A téliszünetben meglátogatta a szüleit, akiket évente egyszer lát. Nem arról van szó, hogy teljesen ignorál, néhány napot leszámítva ott is hívott (videóhívással)... Nem arabféleség...
jan. 20. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!