Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy új kolléganőm, én tanítottam be valamire, aznap össze voltunk nőve. De olyan megközelíthetetlen. Más világ mint én, és a legtöbb kedveskedésemre nemet mond. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 17:20
3/10 anonim válasza:
Hát, így talán jobb semmit se. Nem hiszem, hogy kölcsönös a vonzalom.
4/10 anonim válasza:
Semmit se, egyértelműen nem érdeklődik.
6/10 anonim válasza:
3 nem után én hagyom.
Ez úgy értendő, hogy fel van építve vele a komfort, már megismertük egymást stb és ennek ellenére jön 3 nem.
7/10 anonim válasza:
Talán fogadd el, hogy nem jössz be neki.
8/10 anonim válasza:
Semmit, nem kölcsönös az érdeklődés. Valószínűleg feltűnt neki, hogy tetszik neked és pont ezért lett távolságtartó, nem akarja adni alád a lovat azzal, hogy kedves.
9/10 anonim válasza:
Mégis mit lehet ilyenkor tenni na vajon? Békén hagyni.
Most őszintén, nekem ez férfiként is felfoghatatlan, hogy ha egy nő direkt vagy indirekt módon nemet mond, akkor miért kellene tovább próbálkozni? Az mindenkinek csak kínos.
Kicsit építeni kellene a személyiségedet, azért annyi érzelmi tartalékodnak és empátiádnak lenni kell, hogy el tudd fogadni, hogy nem tetszel valakinek.
10/10 anonim válasza:
Nővérem boxol.
Nagyon kedves, aranyos, hipertoleráns, de mindig pumpálódik a bicepszében a vér. Aztán egyszer csak mindent kiad a zsákon.
Nem vághat senkit sem orrba, de nagyon magas a toleranciaszintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!