Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a világ teljesen elutasító ha egy nagyobb korkülönbségről van szó?
Én mindig arra gondolok, hogy pl. ha 13 év korkülönbség van, akkor a nő már 13 évesen masztizott, mikor én születtem... 10 évesen még kis pöcs voltam, ő akkor 23, már volt pár pasija, el se tudta volna képzelni, hogy ezzel a 10 évessel is le fog feküdni 20 év múlva. Eltelt a 20 év, 30 voltam, ő 43, és lám-lám, megdugtam. Szóval nekem a kezdetek miatt furcsa, hogy ennél a nőnél 14 évesen esélyem se lett volna, mikor már érdeklődtem nők iránt, akkor 27 évesen habzsolta a palikat, de bizonyos idő után hirtelen aktiválódhattam... ez nagyon különös.
32F
és hát sokan irigyek az idősebbik emberre.
tudod, az emberek akkor érzik nyugodtnak magukat, ha a másik élete is olyan szar, mint az övék. idehaza szinte elvárás, hogy negyven-ötven körül legyél kiégve és már semmit ne akarj az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!