Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a világ teljesen elutasító ha egy nagyobb korkülönbségről van szó?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
pl?
2022. nov. 1. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

Én mindig arra gondolok, hogy pl. ha 13 év korkülönbség van, akkor a nő már 13 évesen masztizott, mikor én születtem... 10 évesen még kis pöcs voltam, ő akkor 23, már volt pár pasija, el se tudta volna képzelni, hogy ezzel a 10 évessel is le fog feküdni 20 év múlva. Eltelt a 20 év, 30 voltam, ő 43, és lám-lám, megdugtam. Szóval nekem a kezdetek miatt furcsa, hogy ennél a nőnél 14 évesen esélyem se lett volna, mikor már érdeklődtem nők iránt, akkor 27 évesen habzsolta a palikat, de bizonyos idő után hirtelen aktiválódhattam... ez nagyon különös.

32F

2022. nov. 1. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
az átlagembert alapból is szorongással töltik el a szokatlan dolgok
2022. nov. 1. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
de ez esetben hozzáadódik az, hogy kellemetlen dolgokkal szembesíti őket. hogy az idősebbik fél nem érte be egy idősebbel, hanem egy fiatal kellett neki. és te és a párod is lesztek idősek, és mi van, ha majd ő sem fogja beérni veled? és sok mindennel lehet versenyezni, de speciel az életkorral esélytelen, ugyanis fiatalabb senki nem lesz.
2022. nov. 1. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
másokban a saját kellemetlen érzései törnek elő a magukat túlbecsülő idős próbálkozókról
2022. nov. 1. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

és hát sokan irigyek az idősebbik emberre.

tudod, az emberek akkor érzik nyugodtnak magukat, ha a másik élete is olyan szar, mint az övék. idehaza szinte elvárás, hogy negyven-ötven körül legyél kiégve és már semmit ne akarj az élettől.

2022. nov. 1. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom, nekem fújjj. Szeretem a korosztályom. 32 éves vagy és el sem tudom képzelni, akár egy 40 èvessel sem.
2022. nov. 1. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
azért az idősebb alatt mit értünk.. pl egy 20-30 éves nő nem való egy 60 éves papához , egy 45 éves is max akkor ha lestrapált .
2022. nov. 1. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ma már nem feltétlen van így szerencsére.
2022. nov. 1. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!