Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem nagyon működnek a nagyobb korkülönbséges párkapcsolatok?
Hát Leonardo DiCaprio is kidobálja a csajait 25 éves koruk elmúltával.
Neki ez vált be.
Szerintem ebben a korosztályban 10 év kortöbblet a férfi oldalán nem tűnik kezelhetetlenül nagy különbségnek. Kihívásokat állít(hat) a párkapcsolat elé, de szerintem nem megoldhatatlan.
Ettől függetlenül nyilván okkal mondta, amit mondott, minden bizonnyal látott már egyet és mást. Szerintem is jobban járnál egy korban közelebbivel.
Szóval meghallgatnám a tanácsot, és mint szempontot, mindenképpen figyelembe venném, de ökölszabályként nem kezelném.
Felnőtt, realista, érett, férfiként.
Mindegy, hogy ki és mit kamuzik, a nyugodt élet, és nyugodt párkapcsolat titka az anyagi biztonság.
Ehhez pedig érett férfi kell. Ezért az okos fiatal nő ilyet keres. (Tudom, itt a Gyakorin mindenki diákmelóval keres havi 300-at, és 21 évesen, diploma és doktori birtokában, hitelmentes házat vesz Budán. És anyám még szűz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!