Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg nem nagyon működnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem nagyon működnek a nagyobb korkülönbséges párkapcsolatok?

Figyelt kérdés
A pszichológusom azt mondta már 30 as éveim végén már inkább saját korosztályom belit nézzek vagy picit fiatalabbat vagy picit öregebbet vagy velem egykorút.szóval húszas évek második felében járót ne mert az nagy különbség. Azt mondja később minden kiütközik ilyen kapcsolatok ritkán működnek.

2022. ápr. 2. 04:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
Őszintén? Nekem a leírásból az jön le, hogy te direkt ki akarod használni a naív kislányokat.
2022. ápr. 2. 09:53
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az jön be, ha idősebb nálam a pasi, olyan is volt, hogy sokkal, most is ilyen illető tetszik. Másnak meg más.

El kellene felejteni a sztereotípiákat!...

2022. ápr. 2. 10:34
 13/28 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a pszichológusod keressen magának új melót, mert ha ilyen általánosítások mentén osztja az észt, és nem veszi figyelembe a páciense személyiségét, akkor nem neki való ez a szakma.
2022. ápr. 2. 10:36
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Kivételek vannak, de statisztikailag minél nagyobb a korkülönbség, annál valószínűbb a válás
2022. ápr. 2. 10:42
 15/28 A kérdező kommentje:

8/

Miért lenne szotyadt egy negyvenes nő? Ennyi erővel fiatalokban is van szotyadt meg ugye belegondoltál,hogy egyszer te is megöregedsz? Akkor majd te leszel valakinek szotyadt papa 😄

2022. ápr. 2. 10:46
 16/28 A kérdező kommentje:

11/

Akkor rosszul jött le.

2022. ápr. 2. 10:47
 17/28 A kérdező kommentje:

14/

Az a baj,hogy a statisztika általánosítás alapján készül.

2022. ápr. 2. 10:50
 18/28 A kérdező kommentje:

9/

Igen a pénz kell,tagadják a nők de ugye még nem kimodva is tudható. Csak van aki kissebel van aki nagyobbal éri be. Ez van a pénzről szól az élet semmi másról.

2022. ápr. 2. 10:52
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
#9: húzz már innen el innen vendég! ne reklámozd állandóan itt a kiadó farkad. Nem kellesz fiatal lányoknak papi.
2022. ápr. 2. 10:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatom az, hogy 10 év +- az még nem gáz… Fölötte már problémák vannak, ugyanis sokkal könnyebben megjelenik a zöldszemű szörny.
2022. ápr. 2. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!