Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb korkülönbséggel együtt élők! Nálatok hogyan zajlott a megismerkedés?
Hat nekem valahogy eleve mindig igy alakult hogy olyan emberekkel ismerkedtem szemelyesen es neten is akik 10-15 evvel idosebbek nalam. Ez elobb vagy utobb kiderult, de valahogy sosem volt ez gond. Marmint pl szemelyesen ranezesre is tudok saccolni. Volt,hogy egy munkatarsammal fel evig beszelgettem,szunetekben mindig egyutt logtunk es kb fel ev mulva tuttam csak meg hogy amugy 11 ev korkul van koztunk. Amit amugy kb sejtettem is. Megkerdezte hogy amugy zavar-e stb es mondtam hogy nem. De igazabol ez felesleges kerdes volt. Mert o tudta az en koromat. Csak en nem tudtam menny idos o. Es amugy kesobb osszejottunk. Harom evig voltunk egyutt. Az utana levo baratom 8 evvel volt idosebb nalam es ott sem volt tema ez a korkul. A volegenyem meg 16 evvel idosebb nalam es 3 ev 6 honapja vagyunk egyutt. Neha kielezodtek a problemak, de alapvetoen egy huron pendulunk,kiegeszitjuk egymast es bevallom szerintem rengeteg elonye van hogy o idosebb nalam. Nekem fontos hogy felnezzek a masikra, sokat is tanultam tole,rengeteget tapasztaltam, es eleve az "idosebb" ferfiakat vonzobbnak talaltam kulsoleg. Szerintem sokaknak ez nem gond, meg felfogasa kerdese. Ha nincs gyerek,csalad akkor az a 10-15 ev korkul semmi.
Ui: forditva is volt amugy. Volt egy 8 honapos kapcsolatom is. Az exem fiatalabb volt nalam 7 evvel. :)
27/N
Közös ismerős által. Tulajdonképpen már az első találkozáskor megvolt a szikra.
Aztán elhívott egy kávéra, én belementem. És csak beszélgettünk és beszélgettük. Rájöttünk, hogy a fizikai vonzalmon túl is illünk egymáshoz. A többi meg már csak idő kérdése volt. Egyre jobban egymásba habarodtunk, ahogyan szépen lassan megismertük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!