Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 független ember lehet együtt így nagy korkülönbséggel?
22 éves vagyok, a férfi akit megismertem pedig 45 éves.
Ő már elvált, külön él a feleségétől, van két kislánya.
Mi nagyon elvagyunk egymással. Te megpróbálnád?? Milyen tanácsot adtok?
Mennyire komolyak az érzéseid? Vannak terveid a jövőre? Pl család. Ha ez nem játszik akkor ellehettek,miért ne? Most mindegy hogy vele jársz 1-2 évet vagy egy fiatalabbal. De ha tervezel ezt-azt, akkor sztem nem éri meg. Lehet ő már nem is akar több gyereket, ha igen, akkor pedig gondold el mire odáig juttok ő már 50 lesz kb. Mire a gyerek csak 10 éves, ő 60. Te pedig még mindig nagyon fiatal. Szomorú, de ő meg nagyon öreg lesz. Rövid ideig vele lenni oké, de a jövőre nézve ez nagyon nagy korkülönbség. Mondjuk nekem még egy kis "ellevéshez" is öreg.
24/N
Az én szüleim közt 11 év van, de most hogy apukám 66 éves, kezdi a második gyerekkorát élni, amit anyu nehezen tolerál.
Mindent elfelejt, hisztizik, követelőzik, megsértődik, sajnáltatja magát, stb. Anyum meg 55 évesen, még fitt és menne mindenfele, nem csak a "nyugger bulikba".
Nekem volt ilyen korkülönbség
És lényegesen fiatalabb volt még a lány
vmi csoda volt!
Csak én nem voltam elvált, és megbuktunk :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!