Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20év korkülönbséggel lévők. Mióta vagytok együtt vagy ha szakítottatok találtatok magatoknak jobb párkapcsolatot?
Ilyen korkülönbséggel mit jósoltatok a kapcsolatnak mi lett belőle? Milyen akadályoktól féltetek a kapcsi elején? Pl. hogy az idősebb félnek volt családja.
Vagy ha vége mi miatt lett vége? Én félnék, hogy egy ilyen kapcsi hosszú távon nem müködne.
Vagy pl. ha a férfi az idősebb talált magának korához illő párt akivel boldog?
Különleges szerelemnek éreztétek a tiéteket?
Ha ugyanazon a napon születnél a szerelmeddel, akkor sem vagy nagyobb biztonságban a feltett kérdéseidet illetően.
Az ellaposodás, a kísértések, a napi "küzdés" ugyanúgy elemei minden párkapcsolatnak.
19ev van közöttünk, 5eve élünk együtt, most születik a második babank.
Ő Ikrek, ahogy én is, irtó sármos, minimum mínusz 10ev!
Figyelmes, ahogyan én is vele, imádjuk egymást és én hiszem h addig tart míg a halál el nem....
Szerintem sem a korkülönbségen múlik, de tény, h a korombeliek többsége a mostani világban valóban céltalan és nem tudtam komoly kapcsolatba kerülni velük.
Egy altagos 30eves "lány",műcici és műköröm nélkül
6-7 ev korkulombseg de erzodik sajnos.
Mindig faradt , alunna stb stb. Jobb a fiatal eleteros fitt ferfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!