Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig fáj, éget, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig fáj, éget, és marcangol belül a párom hiánya. Jobb lesz valaha?!

Figyelt kérdés

Több mint egy éves kapcsolatomnak lett vége lassan 1 hónapja. Azóta sokat bulizok, próbálom lekötni minden időmet, energiámat. Hiába.

A minap is spiccesen, zenével a fülemben, leültem egy padra, és zokogásban törtem ki, hogy elveszítettem őt.

Volt azóta egy egyéjszakás kalandom, de ahhelyett, hogy jobb lett volna csak roszabb. Sokkal. Csak őt kerestem benne, végig, mert ugye hát nem jobb. sőt.

csak a hibáit láttam. és csak mgjobban marta a lelkem az egész. pláne hogy a saját hibámből lett vége az egésznek.

Félek, hogy soha nemfogok találni még egy ilyen lányt, akiben ennyire megbízok, aki ennyire visszahúzódó, és akit ennyire fogok tudni szeretni!

22 vagyok, és egy lelki roncs, egy senki, se a munkában, se a magánéletben, sem sehol.

Nem sajnálat kell, sem az hogy istápoljatok, csak azt kérdezném, hogy mikor elsz jobb? mikor fogom ujra egyedül teljes embernek érezni magam?

mert jelen pillanatban 20 % a vagyok akkori emberi mivoltomnak...:/

2013. aug. 30. 20:59
1 2
 1/12 Dirty111 ***** válasza:
Igen, tedd túl magad rajta.
2013. aug. 30. 21:03
 2/12 A kérdező kommentje:
egyszerű mondani....
2013. aug. 30. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, lesz jobb. Elcsesztél valamit, de tanulj a hibáidból, mást nem tehetsz.
2013. aug. 30. 21:14
 4/12 Nem mondod :D ***** válasza:

Szerezz új hobbykat, járj él bulizni, menj ki a barátaiddal....de ha igaz szerelem volt a részedről, akkor nincs mit tenni...én 5 éve emiatt vagyok padlón....

22/L

2013. aug. 30. 21:24
 5/12 A kérdező kommentje:

5 éveee? :/

az igen..:/ félek nekem sem lesz jobb.

Igaz szerelem volt, színtiszta, és már család, összeköltözés is szóba került..erre semmi elveszítettem az életemet..:/

2013. aug. 30. 21:27
 6/12 Nem mondod :D ***** válasza:
Mi történt? Vagyis miért szakítottatok?
2013. aug. 30. 21:32
 7/12 JohniDaren ***** válasza:
Most mi tudjuk neked mikor lessz jobb?
2013. aug. 31. 09:51
 8/12 A kérdező kommentje:

csak kérdezem más aki volt így, annak mikor lett jobb, vagy mikor múlt el?!

hogy tudjak valamihez viszonyítani.

2013. aug. 31. 11:40
 9/12 tunderoza ***** válasza:
Ne add fel!!!Amég nem tudod elfeledni,addig küzdj érte!Legalább lefoglalod magad,ùgyis csak rà gondolsz:)
2013. dec. 21. 09:49
 10/12 anonim válasza:
57%

Juhhuhuj, dettó, az a legszebb, hogy az egészhez szeretethiány is társul, jó koktél, tiszta érzelmi hullámvasutas kaland.

Lényeg:

A szerelemhormon egy drog ami az amfetaminhoz közel áll, azaz szinte teljesen megegyezik. Akaraterővel el lehet kezdeni egy tisztítókúrát, azaz elvonást:

- Mindentől meg kell szabadulni ami rá emlékeztet

- Iszogatás a barátokkal (nem lerészegedés, inkább elterelés)

- Nagyobb plüssfigura

- Filmek, játékok, fizikai munkaterápia (Elterelés).

- Hobbi

- Ha lehetséges: KÖRNYEZETVÁLTOZÁS.

- Társkeresés (ez nehéz dió)

Fontos, hogy a hormonnak nem szabad megengedni, hogy úja termelődjön, itt kell egy durva lelki mérlegelés és döntés a szakítás előnyeit erősen figyelembe véve. Jön 1,5 hét durva delirium iszonyat sok sírással, hányingerrel, émelygéssel, míg az agyi hatás megszűnik, a 6. héten teljesen kitisztul. Ezután következik egy jókora melankólia, ami baráti körrel és szesszel kezelhető. A kellemesebb mennyiségű szesz , szigorúan társaságban elterel. a barátok szintén elterelnek. Azaz külső és belső segítséggel idő kell, sok idő! Nálam ez bejött.

Ami még ennél enyhébb, de a hatásai durvábbak, az a hullámzó szeretethiány. Erre is vannak módszerek, de a legelső a REVELÁCIÓ, amikor megütközöl saját magaddal, külső behatásra többnyire alkohol hatása alatt, ez nem kicsit durva, belső háború, okoz 1 heti nyomást, de ha sikeres, másképp érzed majd magad. (Indián módszer) Ez segít önmagadat megszeretni, ami a legelső lépés. Huh, ebből is kaland volt hármat átélni.

Jah, az alkohollal óvatosan, a drog meg egyenesen halálos ítélet, ahova a gyengék menekülnek.

2014. aug. 11. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!