Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig fáj, éget, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig fáj, éget, és marcangol belül a párom hiánya. Jobb lesz valaha?!

Figyelt kérdés

Több mint egy éves kapcsolatomnak lett vége lassan 1 hónapja. Azóta sokat bulizok, próbálom lekötni minden időmet, energiámat. Hiába.

A minap is spiccesen, zenével a fülemben, leültem egy padra, és zokogásban törtem ki, hogy elveszítettem őt.

Volt azóta egy egyéjszakás kalandom, de ahhelyett, hogy jobb lett volna csak roszabb. Sokkal. Csak őt kerestem benne, végig, mert ugye hát nem jobb. sőt.

csak a hibáit láttam. és csak mgjobban marta a lelkem az egész. pláne hogy a saját hibámből lett vége az egésznek.

Félek, hogy soha nemfogok találni még egy ilyen lányt, akiben ennyire megbízok, aki ennyire visszahúzódó, és akit ennyire fogok tudni szeretni!

22 vagyok, és egy lelki roncs, egy senki, se a munkában, se a magánéletben, sem sehol.

Nem sajnálat kell, sem az hogy istápoljatok, csak azt kérdezném, hogy mikor elsz jobb? mikor fogom ujra egyedül teljes embernek érezni magam?

mert jelen pillanatban 20 % a vagyok akkori emberi mivoltomnak...:/

2013. aug. 30. 20:59
1 2
 11/12 ThEwOrSt válasza:
Az idő a legjobb orvosság!! Sok szerencsét!
2015. febr. 8. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsi vagyok hányszor csalhatott meg hogy ennyire szereted!
2016. aug. 27. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!