Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttatok már valaha olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már valaha olyat, hogy valakinek nem voltak barátai, szociális élete, de volt barátnője?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 09:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Hacsak a bordádat nem tudod átváltoztatni nővé, akkor nagy bajban vagy.
2013. aug. 24. 09:21
 2/24 anonim ***** válasza:
Láttam.
 3/24 anonim ***** válasza:
Én nem.
 4/24 anonim ***** válasza:

Láttam.

Aztán a nő megunta egy jó két év után és elhagyta.

Később az is kiderült, h már fél év után elkezdett félrekefélni.

2013. aug. 24. 09:27
 5/24 A kérdező kommentje:
2 év után? Én 2 hetet is sikernek vennék.
2013. aug. 24. 09:44
 6/24 anonim ***** válasza:

Ez manapság még meglepő?

Amerikában és úgy az egész nyugati társadalomban ez már egy egészen általános élethelyzet, de nálunk is egyre általánosabb.

Az emberek nem foglalkoznak egymással, facebookon beszélgetnek és évek óta nem is látták egymást. Ha találkoznak, akkor pedig csak kínlódnak a beszélgetéssel. Az embereknek nincs szociális élete. Sem a férfi, sem a nő részéről.

2013. aug. 24. 09:48
 7/24 anonim ***** válasza:
igen,meglepő de tényleg van ilyen : D
2013. aug. 24. 09:48
 8/24 anonim ***** válasza:
Most ez olyan nagy gond, hogy valakinek nem az a barátkozós típus, de van neki barátnője? h.lye p.csa vagy.
2013. aug. 24. 09:53
 9/24 A kérdező kommentje:
Kicsit többet is írhatnátok annál, hogy van ilyen.
2013. aug. 24. 09:53
 10/24 kolosszus22 ***** válasza:
Hogyne ne lenne, nőben is van ám sok olyan aki ilyen beforduló, nem barátkozós típus. Sőt, nőben szerintem még talán több is az ilyen. Neten egymásra találnak, aztán kész a párkapcsolat.
2013. aug. 24. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!