Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butuska, érettlen lányokkal mit lehet kezdeni? Megváltoznak valaha?
A barátnőm egy nagyon kesves, aranyos, jólelkű lány, ráadásul csinos is. Viszont úgy érzem, agyilag olyan 14 éves szinten van, 18 éves létére. Felnéz rám, okosnak, ügyesnek, talpraesettnek, adonisznak lát, pedig nem mondanám hogy az vagyok. Ő borzasztóan naív, határozatlan, önbizalomhiányos, nem lehet vele komolyabb dolgokról beszélni, csak arról h az a kutyus milyen aranyos, meg a cica ráugrott a fejére... Tanulni nem fog, mert lusta rá és tudja hogy kevés a főiskolához, inkább megy pénztárosnak.
A problema ott gyökerezik, hogy a szülei is ilyenek. Belementek a hitel csapdába, hülye vételeket csinálnak, stb...
Nem tudom, hogy érdemes -e vele foglalkoznom, terelgetnem egy kicsit, hátha megváltozik vagy valami ... Amíg nem találok egy jobb lányt, addig vele maradok, mert nagyon szeret engem és sajnálnám.
20F
Nekem két ilyen barátnőm is volt.. az elsőre nagyon jó hatással voltam, nem tudom miért, de megváltozott. Érdekelt, olvas, tanul, gondolkozik... pedig nem ilyen volt. Pont olyan volt, amit te mondasz: cuki cica, kicsi kutya beállítottságú.:) Szóval megér egy próbát. Előttem könnyűvérű is volt.. Igaz, mi szakítottunk egy év után - más okokból, de azóta egy két éves kapcsolata van, felvették az egyetemre és teljesen normális világlátása van.:) Szóval van remény!
Viszont volt még egy ilyen barátnőm, vele egy hónap után feladtam...
Hagyd. Ha nem vagy szerelmes, ennek mi értelme van? Majd talál magának egy hasonló tutyimutyi srácot.
Nem kell neked a kaland, a kihívás?
"Amíg nem találok egy jobb lányt, addig vele maradok, mert nagyon szeret engem és sajnálnám."
Sajnálom a barátnődet, hogy egy ilyen szánalmas alakkal van, mint te! Az már régen rossz, ha sajnálatból vagy vele, másrészt meg ezt már biztos észrevetted a kapcsolatotok előtt vagy az elején, hogy ilyen kis butuska, így nem értem mi a problémád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!