Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz nekem valaha felesegem esetleg elettarsam?
Én is jelenlegi számításaim szerint 34 éves koromig minimum itt kell hogy lakjak anyámmal (utána is még kelleni fog egy jó ötmillás hitel, nem úszom meg) hogy legyen egy saját házam.
Feleség meg minek? Hiányzik egy sárkány aki mindig ordít, parancsolgat, hőbörög, elviszi a maradék pénzedet is?
Csajod legyen mindig akár több is, annyi pénzed csak van, hogy egy koszos motelszobát ki tudj bérelni 2 órára :D
Az én pasim is így volt,szerinte minden nő ku.rva (legalábbis akkor ezt mondta.) Elkezdtem figyelni,kb 2 hét múlva ráírtam,beszélgettünk,most pedig együtt vagyunk majdnem másfél éve. ^^
20/L
Ja persze, de ő jól is nézett ki, hogy ráírtál. A kérdezőre meg rám meg a többi csávóra nem fognak.
Szóval marad amit mondtam, kevés a szerencsés ember. Engem meg nagyon messze elkerült a szerencse mindig is.
Szia .
Aki a gyakorikérdéseken kérdez, annak nem engdélyezik a feleséget/barátnőt.
Ha úgy nézem,hogy nem a párom,csak egy szimpla pasi?
Hát egy macis átlag pasi. Viszont a személyisége nagyon bejött,és szerintem aranyos,és nekem ő a minden. :))
Mások, hogy csinálják? talán úgy, hogy ismerkednek. Odajönnek, beszélgetnek, elérhetőséget kérnek, randira hívnak és a többi. Rengeteg pasinak/nőnek megy, szóval nem egy logaritmus függvény megoldása kell ehhez :)
19/L
Nektek csak a legjobbat kell kiválasztani a 4-5 lehetőségből. Úgy nem nehéz ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!