Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már valaha olyat, hogy valakinek nem voltak barátai, szociális élete, de volt barátnője?
"Amerikában és úgy az egész nyugati társadalomban ez már egy egészen általános élethelyzet, de nálunk is egyre általánosabb."
Ekkora baromságot is régen olvastam már:)
Épp az, h nyugaton ezerrel nyitottak az emberek!
30 felett, család mellett simán járnak bulizni, szórakozni!
Aki a nyugati társadalmasat írta teljes mértékben igaza van. Én 2 évet éltem Angliában, 1 évet Németországban, 1,5 évet Amerikában (LA) és azt tapasztalom, hogy az emberek a saját szomszédait sem ismerik, nem beszélnek egymással. Nemrég láttam a Disney Channel-en a Sok sikert Charley nevű sorozatot, ahol az apának, Bobnak barátot keresnek. Ez annyira életszerű, hogy teljes mértékben igaz. Így élnek egymás mellett az emberek, hogy megvannak magukban és nem kíváncsiak a másikra. A nyitottság jelen van, de inkább a külföldiekkel szemben, igyekeznek a kedvükben járni.
Ez a pszichológiai mizéria meg persze, lehet hogy igaz, már akire... Ugyan így van férfi is, aki a nő szociális életére vágyik. Ha két ember szereti egymást, akkor nehogy már azon múljon a szerelmük, szeretetük, hogy hány barátjuk van, vagy nincs. Ha ez számít, akkor már régen rossz a dolog.
"Ha két ember szereti egymást, akkor nehogy már azon múljon a szerelmük, szeretetük, hogy hány barátjuk van, vagy nincs. "
Én is így gondolnám, és leírva szépen is hangzik, csak a való életben soha példáját nem láttam még, hogy így lenne.
Minek érdekel a téma és miért kérdezed meg akkor, ha nem is érdekel más véleménye, csak a sajátodat hangoztatod?
Gyakorlatilag a szemedben úgy is eldőlt a dolog, hiába hozunk fel ellenpéldákat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!