Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttatok már valaha olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már valaha olyat, hogy valakinek nem voltak barátai, szociális élete, de volt barátnője?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 09:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2 embert ismerek, akik ugyan így vannak és nagyon irigylem őket, mert nagyon szeretik a párjukat és a viszonzás is megvan. Mindkét esetnél a nő a nyíltabb, barátaik vannak, stb. de ez semmiben nem befolyásolja őket. Az egyik nő a munkatársam, a másik meg az osztálytársam, úgyhogy minden nap beszélünk, ismerem a kapcsolatukat. Nem hiszem, hogy ez befolyásolna bármit is, legalábbis engem nem zavarna a dolog.
2013. aug. 24. 10:02
 12/24 anonim ***** válasza:

"Amerikában és úgy az egész nyugati társadalomban ez már egy egészen általános élethelyzet, de nálunk is egyre általánosabb."

Ekkora baromságot is régen olvastam már:)

Épp az, h nyugaton ezerrel nyitottak az emberek!

30 felett, család mellett simán járnak bulizni, szórakozni!

2013. aug. 24. 10:11
 13/24 viktor123456 ***** válasza:
A házasságról beszélsz? :-)
2013. aug. 24. 10:30
 14/24 A kérdező kommentje:
Tapasztalatom szerint az ilyen befelé fordulóbb nők is a társasági embereket keresik. Egyrészt női pszichológia, ez az egyik elsődleges szempont, ami alapján egy nő vonzónak talál egy férfit, másrészt meg a kitörési lehetőséget is keresik ez által. Ismerek ilyen nőt én is, és ha egyedül maradna egy visszahúzódó emberrel a földön, inkább hagyná kihalni az emberiséget.
2013. aug. 24. 11:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Aki a nyugati társadalmasat írta teljes mértékben igaza van. Én 2 évet éltem Angliában, 1 évet Németországban, 1,5 évet Amerikában (LA) és azt tapasztalom, hogy az emberek a saját szomszédait sem ismerik, nem beszélnek egymással. Nemrég láttam a Disney Channel-en a Sok sikert Charley nevű sorozatot, ahol az apának, Bobnak barátot keresnek. Ez annyira életszerű, hogy teljes mértékben igaz. Így élnek egymás mellett az emberek, hogy megvannak magukban és nem kíváncsiak a másikra. A nyitottság jelen van, de inkább a külföldiekkel szemben, igyekeznek a kedvükben járni.

Ez a pszichológiai mizéria meg persze, lehet hogy igaz, már akire... Ugyan így van férfi is, aki a nő szociális életére vágyik. Ha két ember szereti egymást, akkor nehogy már azon múljon a szerelmük, szeretetük, hogy hány barátjuk van, vagy nincs. Ha ez számít, akkor már régen rossz a dolog.

2013. aug. 24. 11:51
 16/24 A kérdező kommentje:

"Ha két ember szereti egymást, akkor nehogy már azon múljon a szerelmük, szeretetük, hogy hány barátjuk van, vagy nincs. "

Én is így gondolnám, és leírva szépen is hangzik, csak a való életben soha példáját nem láttam még, hogy így lenne.

2013. aug. 24. 12:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Minek érdekel a téma és miért kérdezed meg akkor, ha nem is érdekel más véleménye, csak a sajátodat hangoztatod?

Gyakorlatilag a szemedben úgy is eldőlt a dolog, hiába hozunk fel ellenpéldákat neked.

2013. aug. 24. 13:12
 18/24 anonim ***** válasza:
A kérdezés jogát sosem lenne szabad elvitatni senkitől, de a cenzorok újratermelik magukat...
2013. aug. 24. 18:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi a cenzoros apád f.a.szát beszélsz te?
2013. aug. 24. 19:00
 20/24 A kérdező kommentje:
13:12: Talán olvasd el újra, és rájössz, hogy nálad van baj a szövegértéssel.
2013. aug. 24. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!