Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zyfan kérdése:
Nekem mint egy olyan embernek akit minden hidegen hagy lehet-e esélyem arra hogy valaha is szerelmes legyek?
Figyelt kérdés
Na jó azért nem minden hagy hidegen mert szeretem a Rockot ésa Metált. Ezen kívül az animéknek is nagy kedvelője vagyok. Viszont ezeken kívül tényleg semmi nem érdekel.2013. aug. 23. 22:28
3/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nem is járok szinte sehova, nagyon ritka ha kimozdulok. Azaz nem az hogy sok minden hagy hidegen mert sok dolog érdekel, de még is leszarom:D. Szóval mégsincs okom panaszra.
4/11 anonim válasza:
Persze, és akor majd azt veszed észre, hogy nem hagynak hidegen a dolgok... megeshet simán. De szerintem az is elöfordulhat, hogy valaki soha nem lesz igazán szerelmes. :(
6/11 anonim válasza:
Majd idővel rájössz, hoyg "nicns meg az életed másik fele", azaz egy nő. Meg persze ah ormonok miatt is majd késztetést fogsz érezni rá, csak türelem, pár év...
7/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Én is ilyen vagyok, és boldog vagyok. A mai lányokat elnézve még jobb is ha nem vagyok szerelmes, azzal kb. magamnak ásnék csapdát.
8/11 anonim válasza:
Menj el conokra, ismerkedj. Ugyan ilyen vagyok mint te de sikerült barátnőt találnom conon:)
9/11 anonim válasza:
Dehogy hagy minden hidegen, minek ez a süket duma? Ha érzéketlen lennél, azt se tudnád, mi az a szerelem, nemhogy még érdekeljen is, hogy rád talál-e.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem úgy értette ahogy is sokan értelmeztétek, de lehet én vettem ki rosszul a szavaiból mit is akar.
Én úgy gondolom hogy nem érdekli semmilyen hobbi, vagy dolog(kocsik,sport,bulizás,politika,média), és hogy ezzel a tulajdonságával esélye lehet-e egy lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!