Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg nem nagyon működnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem nagyon működnek a nagyobb korkülönbséges párkapcsolatok?

Figyelt kérdés
A pszichológusom azt mondta már 30 as éveim végén már inkább saját korosztályom belit nézzek vagy picit fiatalabbat vagy picit öregebbet vagy velem egykorút.szóval húszas évek második felében járót ne mert az nagy különbség. Azt mondja később minden kiütközik ilyen kapcsolatok ritkán működnek.

2022. ápr. 2. 04:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg.
2022. ápr. 2. 11:54
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy 4-es nő nem feltétlen szottyadt, de 20-on éves férfinek az. Nekik még a fiatal zsenge lányokat kell cserkészni.

Egyszer 23-24 éves koromban olyan nehezen félreértelmezhető helyzetbe kerültem egy 40-es elvált munkatársnőmmel, hogy csak át kellett volna hívnom a lakásomra, és megdörrenteni. De nekem nem volt elég vonzó, barátnőm is volt, hiába volt a korához képest baromi jó formában, nem gerjedtem rá.

Vannak 20 évesen is elhanyagolt nők, de egy 20-on éves férfi egyszerűen több visszajelzést kap a korabeli nőktől, így nem érdekli a 40-es, hiába van jó formában.

Így, hogy elmúltam már 40, mások a prioritások, a 40-es nőben is meglátom, amit akkor nem.

2022. ápr. 2. 12:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"Hát Leonardo DiCaprio is kidobálja a csajait 25 éves koruk elmúltával."

És a világ lakosságának mekkora része olyan híres és olyan gazdag? Ezek nélkül ő sem tehetné meg.

2022. ápr. 2. 13:04
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 4-es nő nem feltétlen szottyadt, de 20-on éves férfinek az."

Így van pontosan. Mint ahogy a 40-es férfi is szottyadt egy huszonéves nőnek.

2022. ápr. 2. 14:19
 25/28 A kérdező kommentje:

24/

Mégis sok nő jár szotyadt negyvenes meg még idősebb férfivel és nem mind pénzes.Szóval ezek csak a ti gondolataitok.

2022. ápr. 2. 17:01
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
23. És mit számit hogy ki teheti meg és ki nem? Van rá példa és pont.
2022. ápr. 2. 18:38
 27/28 anonim ***** válasza:

8.

Mindkettő elég általánosítás.

Nem mindegyik idősebb nő "szottyadt". Nézd meg a brazil nőket. Mondjuk őket csak nézni fogod. ;)

9.

Sosem volt idősebb párom, sem olyan aki miatt a kényelem miatt voltam együtt. Sosem számított. Nem kellene általánosítani, én a szívem szerint választottam. Nem minden nő egyforma, hacsak nem próbáltad mindet. :"D

2022. jún. 1. 15:25
 28/28 anonim ***** válasza:
67%

"Ehhez pedig érett férfi kell. Ezért az okos fiatal nő ilyet keres"

Lóf.szt.

Jól keresek, és nem kell egy vénség. Annyit nem ér a pénz, hogy egy bácsival legyek. Fiatalok is kereshetnek jól.

Arról nem is beszélve, hogy papucival nem lehet megjelenni a velem egykorúak társaságában, mert ciki, és a család előtt is ciki. És minden olyan helyzetben, mikor az apámnak néznék.

2022. jún. 1. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!