Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem nagyon működnek a nagyobb korkülönbséges párkapcsolatok?
Egy 4-es nő nem feltétlen szottyadt, de 20-on éves férfinek az. Nekik még a fiatal zsenge lányokat kell cserkészni.
Egyszer 23-24 éves koromban olyan nehezen félreértelmezhető helyzetbe kerültem egy 40-es elvált munkatársnőmmel, hogy csak át kellett volna hívnom a lakásomra, és megdörrenteni. De nekem nem volt elég vonzó, barátnőm is volt, hiába volt a korához képest baromi jó formában, nem gerjedtem rá.
Vannak 20 évesen is elhanyagolt nők, de egy 20-on éves férfi egyszerűen több visszajelzést kap a korabeli nőktől, így nem érdekli a 40-es, hiába van jó formában.
Így, hogy elmúltam már 40, mások a prioritások, a 40-es nőben is meglátom, amit akkor nem.
"Hát Leonardo DiCaprio is kidobálja a csajait 25 éves koruk elmúltával."
És a világ lakosságának mekkora része olyan híres és olyan gazdag? Ezek nélkül ő sem tehetné meg.
"Egy 4-es nő nem feltétlen szottyadt, de 20-on éves férfinek az."
Így van pontosan. Mint ahogy a 40-es férfi is szottyadt egy huszonéves nőnek.
24/
Mégis sok nő jár szotyadt negyvenes meg még idősebb férfivel és nem mind pénzes.Szóval ezek csak a ti gondolataitok.
8.
Mindkettő elég általánosítás.
Nem mindegyik idősebb nő "szottyadt". Nézd meg a brazil nőket. Mondjuk őket csak nézni fogod. ;)
9.
Sosem volt idősebb párom, sem olyan aki miatt a kényelem miatt voltam együtt. Sosem számított. Nem kellene általánosítani, én a szívem szerint választottam. Nem minden nő egyforma, hacsak nem próbáltad mindet. :"D
"Ehhez pedig érett férfi kell. Ezért az okos fiatal nő ilyet keres"
Lóf.szt.
Jól keresek, és nem kell egy vénség. Annyit nem ér a pénz, hogy egy bácsival legyek. Fiatalok is kereshetnek jól.
Arról nem is beszélve, hogy papucival nem lehet megjelenni a velem egykorúak társaságában, mert ciki, és a család előtt is ciki. És minden olyan helyzetben, mikor az apámnak néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!