Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha igazán erős egy szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán erős egy szerelem, elkerülhetetlen, hogy viszonzatlan maradjon?

Figyelt kérdés
Arra jöttem rá, minél inkább nyeregben érzi magát az ember, annál hálátlanabb. Ez a szerelmi kapcsolatoknál is így van. Ha sokat adsz, keveset kapsz. Én ezt látom magam körül. A nőknek, akik a valagát is kinyalják a párjuknak, az a kisujját sem mozdítja értük. Ha pedig egy férfi a csillagokat is lehozná a nőnek, abba bele rúgnak, megalázzák, érzelmileg kicsinálják.

nov. 28. 05:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nincs igy.
nov. 28. 06:06
 2/13 A kérdező kommentje:

1

De jó lenne, ha igazad lenne...

nov. 28. 06:10
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Ha az egyik nem érez semmit, akkor hiába erőltetné a másik, nem fognak változni a dolgok és ez nem is feltétlenül baj. Hiába hoznám le nekem a csillagokat bárki, ha én nem tudok vagy nem szeretnék rá potenciális párként tekinteni, pláne ha már a szívem másfele húz.

Most olyan partnerem van, akivel kölcsönösen megvan a valóban mély és szenvedélyes elkötelezettség. Mindenre van példa.

nov. 28. 06:26
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Erzelmileg elerhetetlen emberekhez vonzodsz, azert latod igy. Te is az a tipus vagy akinek az kell, ha le sem tojjak.
nov. 28. 06:26
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Jáj.... 😑
nov. 28. 07:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, téged nem is érdekel mások véleménye, csak megerősítést szeretnél a kérdésnek álcázott állításodra.
nov. 28. 08:56
 7/13 anonim ***** válasza:
12%
Én egyetértek veled kérdező. De a nők amugyis gusztustalanok.
nov. 28. 09:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs így. Szia.
nov. 28. 09:35
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezt is tanitották már: szeresd felebarátodat, mint magadat. Etesd, ápold, szükségleteit elégitsd ki.

Ha mindketten keresztények és ismerik ezt a tanítást úgy ez amit irtál nem történhet meg. Így válik a keresztény pár megbonthatatlan eggyé.

A pogányság, ateizmus köreiben, a kihasználás, a többet mutatok magamról mint ami vagyok, csillogtatás, érdek és érdektelenség a meghatározó.

Krisztus volt a világ legnagyobb tanácsadója, ma is érvényes tanácsai vannak, melyek elvezetnek a boldoguláshoz.

nov. 28. 09:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 Aha, tehát ezért nincs a keresztények közt hűtlenség meg válás. Aki pedig nem keresztény, az szükségszerűen erkölcstelen és egoista. Köszönjük, hogy megosztottad velünk a bölcsességedet.
nov. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!