Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha igazán erős egy szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán erős egy szerelem, elkerülhetetlen, hogy viszonzatlan maradjon?

Figyelt kérdés
Arra jöttem rá, minél inkább nyeregben érzi magát az ember, annál hálátlanabb. Ez a szerelmi kapcsolatoknál is így van. Ha sokat adsz, keveset kapsz. Én ezt látom magam körül. A nőknek, akik a valagát is kinyalják a párjuknak, az a kisujját sem mozdítja értük. Ha pedig egy férfi a csillagokat is lehozná a nőnek, abba bele rúgnak, megalázzák, érzelmileg kicsinálják.

nov. 28. 05:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul értelmezted az írásmat, pedig pontosan fogalmaztam. Bővítem.

Az a keresztény pár akik ismerik a szeretet krisztusi tanítását...és szívükben mindennap hordozzák.

Nem válik el.

nov. 28. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez rám nem igaz
nov. 28. 14:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. A szerelem az arról szól, mit érez az egyik a másik iránt, és ez független a reakciótól. Van, amikor viszonzott, van, amikor viszonzatlan. Az ilyen "mindent megadtam neki, és belém rúgott" jellegű szerelmeknél nem ott van a kutya elásva, hogy "túl erősen szerette". Egyszerűen rossz személyiségű emberbe szeretett bele, esetleg felszínes dolgok vonzzák... illetve amit még meg akarok említeni: a szerelem ereje nem attól függ, hogy ki mennyire görcsösen meg erőszakosan bizonygatja a szerelmét. Attól pl. nem lesz egy szerelem erősebb, hogy vásárolsz neki minden sz.t meg féltékenykedsz.
nov. 29. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!