Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kezdtetek már ki kollégával? Mikor, hogyan, miért, mi lett belőle? Van ez a mondás, hogy házinyúlra nem. Én mégis azt tapasztalom, hogy egy munkahelyen elkerülhetetlen, hogy két ember, aki sokat találkozik, egy idő után felfigyeljen egymásra.
Nope. És azt sem díjaztam amikor a kolléga/ főnök engem akart babájának.
Én olyan alkat vagyok hogy a magánéletet nem keverem a munkával.
1. Nem azt kérdeztem, hogy dugtatok-e, hanem hogy kikezdtetek-e. Értő olvasás, aranyom.
2. Nincs farkam, de ha lenne, akkor is az agyammal gondolkoznék, neked is ezt tanácsolom.
Igen. Nagyon megtetszett egy munkatársam, mindig mosolygott ha elmentem mellette. Egyszer kettesben voltunk, névnapomra felköszöntött és megpuszilt, félig a számon. Viszonoztam viszony lett belőle, fél évig tartott. Mivel férjem van neki meg felesége, titokban tartottunk, senki nem tudott róla. Úgy viselkedtünk a munkahelyen mintha lenne köztünk 2 lépés távoltság.
A viszonynak vége lett 3 hónaőja, de a baráti munkatársi viszony továbbra is jó mintha misem történt volna. Kedves, aranyos.
Nem. Egyáltalán sem kollégával, sem más férfivel nem kezdtem még ki, és már nem is fogok. Számomra a legalja az aki ki is kezd a fazonokkal, hát ha még kolléga az illető, akkor meg még úgy.
Egy nő legyen nő mindenhol és ne csak annak tünjön.
Mindesetre az oda-vissza megertes az nagyon “mukodik” itt. :D
Jo kis eletetek lehet - kerdezo es valaszolok... :/
Csak feltettem egy kérdést. Aki nem érzi úgy, hogy neki szól, annak nem kötelező rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!