Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hölggyel ismerkedtem ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.

Figyelt kérdés
Szia!. Először is ne haragudj,hogy ha megbántottalak a múltkor ,feszült voltam és ingerült ,de egyáltalán nem rád irányult ez a dolog. Szeretnék tőled bocsánatot kérni. Nagyon bánom, hogy rosszul váltunk el és türelmetlen voltam veled. A személyiséged nagyon megfogott ,amely azóta is fogva tart. Nagyon sokat gondolok rád azóta is. Szeretném jóvá tenni amit elrontottam. Nem lenne kedved folytatni az ismerkedést?

2023. jan. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
81%
A 178 is kettővel kezdte. És valaki mondta neki, hogy ne hagyja abba.
2023. jan. 12. 14:30
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
50-es: Kapjál már a fejedhez, mit képzelsz te magadról? Édesanyáddal beszélj ilyen stílusban! Nyilván képletes volt a 128 is, de a lényeg, a kérdező is olyan, mint jó pár pasi, semennyi nemből nem ért! Kettő után még egy harmadik, utána majd még egy… És teljesen mindegy, hogy összeveszés, vagy csak egy ismerkedés nem folytatásáról van szó, tudomásul kell venni a másik döntését! És ne moss már össze kommenteket, én pl. nem írtam, hogy ezzel zaklatta, elmebeteg lenne, de nyomulni nagyon is nyomult! (Mi meg hol zaklatunk? A kérdező kért válaszokat, te nagyokos!) Ha a másik akar mégis valamit, majd feloldja, esetleg ír is, de erre nincs reális esély! Amúgy meg mi ez a nagy nyáladzás? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez egy netes ismerkedés volt, ami nem jött be, valószínűleg nem is találkoztak élőben. Még az is kicsit más, ha valaki ezeréves barátjánál, szerelménél kapar, mert elcseszett valamit/félreértés történt (nyilván ott is legyen azért egy határa a próbálkozásnak).
2023. jan. 12. 17:41
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Tul van mar lihegve ez a tema, nem veszitek eszre?
2023. jan. 12. 18:03
 54/56 A kérdező kommentje:
Félév múlva majd nem lesz benne ekkora harag és megpróbálom újra. Ezt tudom mondani,ha akkor ott nem akkor végleges a lezárás. De megakarom meg úgy próbálni,hogy kikezeltek és egészséges a személyiségem.
2023. jan. 12. 19:01
 55/56 anonim ***** válasza:
81%
Fel ev pszichoterapia nem er semmit, ez nem igy mukodik. Egy szemelyisegbeli problemat nem ugy kezelnek ki, mint egy influenzat.
2023. jan. 12. 19:59
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy feltétlenül harag van benne? Éppenséggel lehet, de az a lényeg, hogy nem kíváncsi rád, és fél év múlva már szerintem kb. azt se fogja tudni, ki vagy! Könnyen lehet, hogy lesz is valakije, vagy ha nem, már túl lesz jó pár próbálkozáson. Ne ringasd magad álmokba, és ne ezért akard a terápiát!
2023. jan. 12. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!