Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jelezzek neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelezzek neki valahogy?

Figyelt kérdés

Írtam egy rendes levelet a lánynak, akinek udvarolok. Viszont az albi ahol lakik, nem oda van bejelntve, nem tudom, hogy nézi e a postát napi rendszerességgel.

Nem vagyok biztos benne, hogy célozzak e rá valahogy neki... Nem rontana ez a meglepetésből? Az a baj, hogy fontos lenne, hogy még péntek előtt megkapja...

2021. máj. 11. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Felnőtt kérdés? Komolyan...
2021. máj. 11. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen... de pont úgy érzem magam, mint egy kamasz. :D Bocsi.
2021. máj. 11. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Én is váltottam rendes levelet a szerelmemmel. Csak nehéz volt mit írni, mert mindent megbeszéltünk chaten és telefonon. De azért érdekességnek elment.
2021. máj. 11. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem értek egyet a 3-assal, nekem pont hogy imponálna egy kézzel írott levél, mert érezném, hogy nem sablon, nem egy bemásolt e-mail, amit két leütéssel tovább lehet küldeni másnak is, hanem tett bele időt, energiát.

Kérdező, szerintem tök aranyos vagy, ne hagyd magad! 😉

Nekem párom a mai napig vesz képeslapot néha és beleír valami szépet, imádom ezeket a meglepetéseket.

2021. máj. 11. 16:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Csináltam már meglepi randit is amúgy... :D Most valami mást akartam.

Meg amúgy majdnem 200 kilóméter van közöttünk, szóval nem olyan, mint leugrani a boltba. xD

2021. máj. 11. 16:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

2021. máj. 11. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
200km? megint egy hős szerelmes, aki egy fényévről akar udvarolni a csaj meg magasról tesz rá
2021. máj. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!