Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelezzek neki valahogy?
Írtam egy rendes levelet a lánynak, akinek udvarolok. Viszont az albi ahol lakik, nem oda van bejelntve, nem tudom, hogy nézi e a postát napi rendszerességgel.
Nem vagyok biztos benne, hogy célozzak e rá valahogy neki... Nem rontana ez a meglepetésből? Az a baj, hogy fontos lenne, hogy még péntek előtt megkapja...
Nem értek egyet a 3-assal, nekem pont hogy imponálna egy kézzel írott levél, mert érezném, hogy nem sablon, nem egy bemásolt e-mail, amit két leütéssel tovább lehet küldeni másnak is, hanem tett bele időt, energiát.
Kérdező, szerintem tök aranyos vagy, ne hagyd magad! 😉
Nekem párom a mai napig vesz képeslapot néha és beleír valami szépet, imádom ezeket a meglepetéseket.
Csináltam már meglepi randit is amúgy... :D Most valami mást akartam.
Meg amúgy majdnem 200 kilóméter van közöttünk, szóval nem olyan, mint leugrani a boltba. xD
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!