Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hölggyel ismerkedtem ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.

Figyelt kérdés
Szia!. Először is ne haragudj,hogy ha megbántottalak a múltkor ,feszült voltam és ingerült ,de egyáltalán nem rád irányult ez a dolog. Szeretnék tőled bocsánatot kérni. Nagyon bánom, hogy rosszul váltunk el és türelmetlen voltam veled. A személyiséged nagyon megfogott ,amely azóta is fogva tart. Nagyon sokat gondolok rád azóta is. Szeretném jóvá tenni amit elrontottam. Nem lenne kedved folytatni az ismerkedést?

2023. jan. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
74%

Meg az hogy ha azt mondod játszmázik, miközben pl tök fáradt, anyagi gondjai vannak, a munkahelyen minden káosz, nem tud pihenni, túl sokat beszéltek pláne nincs ideje, mindent elmond mit miért csinál aztán azt mondod játszmázik...

Hát ez szomorú. Inkább azon gondolkodj el miért mondtál neki ilyen baromságot. És hogy hol bántottad meg. Ne csak ilyen általánosságban hogy ja bocs, meg teccel, akarlak. Abból még nem derül ki hogy megértetted volna hol hibáztál.

2023. jan. 11. 22:17
 42/56 anonim ***** válasza:
92%
De fejezzétek már be, betegek vagytok? Kétszer tiltotta. Ez egy kristálytiszta NEM. Nem érdekli. Nektek erre áll fel, hogy minél ijesztőbbek legyetek?
2023. jan. 12. 03:09
 43/56 anonim ***** válasza:
74%
Hú kérdező téged úgy megfog csapni valaki, peldaul a leendo pasija. Remélem én leszek az de akkor neked reszeltek.
2023. jan. 12. 06:38
 44/56 anonim ***** válasza:
98%
Te tipikus zaklató vagy. Hagyd már béken szerencsétlen nőt. Nem akar tőled semmit. Először azt hitte normalis vagy, de kimutattad a fogad fehérjét, rájött hogy nem. Te tovabbra is zaklatod, ami igazolja hogy tényleg nem stimmel valami. Menj mindenképp terápiába, reméljük lesz annyi eredménye, hogy leállj a zaklatással.
2023. jan. 12. 11:26
 45/56 A kérdező kommentje:
Én továbbra is azt nem értem nálatok már akik így bunkoznak itt velem,hogy ha túl vagyok a terápián és rendbe raktak,miert ne próbálhatnam meg ha normális vagyok és egészségesen tudok működni? Ezalatt türelmet , kiegyensúlyozottsagot értem. Ertelmes ember vagyok,annyi egyszerűen vannak gondjaim a személyiségemben,amit gyerekkorból hoztam. Nyilván akkor a csaj se kezdett volna velem egyáltalán,ha akkora gáz lennék. Senki nem tökéletes,de azon vagyok jól működjek a továbbiakban.
2023. jan. 12. 12:50
 46/56 anonim ***** válasza:
98%

"azon vagyok jól működjek a továbbiakban"

Sok sikert, és megvan minden esélyed, csak nem a fent említett hölggyel. Ő már elment. Te is lépj tovább.

2023. jan. 12. 13:24
 47/56 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, mert nem minden történet visszahozható, függetlenül attól, hogy csináltál-e nagyobb kaliberű dolgot, vagy nem. Miért nem elég annyi, hogy nem akarja folytatni veled az ismerkedést, miért akarsz további pofonokat? Tudod, hány pasiba futottam már bele, akik 128 elutasítás után is próbálkoztak még? Én megmondtam nyíltan, hogy nem, de aki hozzád hasonló, se így, se úgy nem érti meg! A terápiát javaslom, de más hölgynél kamatoztasd majd a későbbiekben!
2023. jan. 12. 13:35
 48/56 anonim ***** válasza:
97%

“Nyilván akkor a csaj se kezdett volna velem egyáltalán,ha akkora gáz lennék.“

Azért kezdett veled, hogy adjon egy esélyt a megismerésedre, aztán menet közben rájött, hogy nem akar tovább ismerkedni veled.

1 tiltás is elég beszédes, de ha többször megtette, akkor az azt jelenti, hogy tényleg befejezte. Ezt kéne megértened. Hiába mész te terápiára, ő nem akar a jövőben semmiféle kapcsolatot veled.

2023. jan. 12. 13:46
 49/56 A kérdező kommentje:
A letiltast is én provokáltam ki, ő nem akart.tiltani sőt próbálta volna úgymond helyrehozni a dolgokat.
2023. jan. 12. 13:50
 50/56 anonim ***** válasza:
14%

Hagyd kérdező ezek agyhalottak, magukból indulnak ki. Most mit lehet ezzel kezdeni hogy valamelyik macánál 178-szor próbálkozott valaki, és azt egyenlőségbe hozza azzal, hogy 2-szer próbáltad helyrehozni a saját hibádat? Ezek akkora barmok hogy nem látják be mi a különbség a 178 és a kettő, az elmebeteg és a türelmetlen között. Mert buták mint a föld.

Amúgy ne próbálkozz a nőnél, ha akar valamit majd szól. De ettől még nem csináltál semmi egetrengetőt. A igazi zaklatók le se szarják az áldozatuk érdekeit. Pl az itt veled bunkózók inkább tűnnek zaklatónak mint te. Konkrétan téged zaklatnak.

2023. jan. 12. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!