Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.
Meg az hogy ha azt mondod játszmázik, miközben pl tök fáradt, anyagi gondjai vannak, a munkahelyen minden káosz, nem tud pihenni, túl sokat beszéltek pláne nincs ideje, mindent elmond mit miért csinál aztán azt mondod játszmázik...
Hát ez szomorú. Inkább azon gondolkodj el miért mondtál neki ilyen baromságot. És hogy hol bántottad meg. Ne csak ilyen általánosságban hogy ja bocs, meg teccel, akarlak. Abból még nem derül ki hogy megértetted volna hol hibáztál.
"azon vagyok jól működjek a továbbiakban"
Sok sikert, és megvan minden esélyed, csak nem a fent említett hölggyel. Ő már elment. Te is lépj tovább.
“Nyilván akkor a csaj se kezdett volna velem egyáltalán,ha akkora gáz lennék.“
Azért kezdett veled, hogy adjon egy esélyt a megismerésedre, aztán menet közben rájött, hogy nem akar tovább ismerkedni veled.
1 tiltás is elég beszédes, de ha többször megtette, akkor az azt jelenti, hogy tényleg befejezte. Ezt kéne megértened. Hiába mész te terápiára, ő nem akar a jövőben semmiféle kapcsolatot veled.
Hagyd kérdező ezek agyhalottak, magukból indulnak ki. Most mit lehet ezzel kezdeni hogy valamelyik macánál 178-szor próbálkozott valaki, és azt egyenlőségbe hozza azzal, hogy 2-szer próbáltad helyrehozni a saját hibádat? Ezek akkora barmok hogy nem látják be mi a különbség a 178 és a kettő, az elmebeteg és a türelmetlen között. Mert buták mint a föld.
Amúgy ne próbálkozz a nőnél, ha akar valamit majd szól. De ettől még nem csináltál semmi egetrengetőt. A igazi zaklatók le se szarják az áldozatuk érdekeit. Pl az itt veled bunkózók inkább tűnnek zaklatónak mint te. Konkrétan téged zaklatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!