Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hölggyel ismerkedtem ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.

Figyelt kérdés
Szia!. Először is ne haragudj,hogy ha megbántottalak a múltkor ,feszült voltam és ingerült ,de egyáltalán nem rád irányult ez a dolog. Szeretnék tőled bocsánatot kérni. Nagyon bánom, hogy rosszul váltunk el és türelmetlen voltam veled. A személyiséged nagyon megfogott ,amely azóta is fogva tart. Nagyon sokat gondolok rád azóta is. Szeretném jóvá tenni amit elrontottam. Nem lenne kedved folytatni az ismerkedést?

2023. jan. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
98%
Ha fontos neked hajrá, magától már nem fog történni semmi szóval hiába várnál rá hogy majd ő ír rád vagy ilyesmi.
2023. jan. 8. 14:39
 12/56 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, hagyd őt békén.
2023. jan. 8. 14:49
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
egy próbát éppenséggel megér, de ha nem válaszol, vagy ezek után elutasít, akkor hagyd onnantól békén
2023. jan. 8. 14:50
 14/56 anonim ***** válasza:
84%

Ezzel már megint csak azt támasztanád alá hogy már megint zaklatod.

Ha turelmet kér azt jelenti dugulj el.

2023. jan. 8. 14:50
 15/56 A kérdező kommentje:
Telefonom kijavítja a szövegeket. Nem tehetek róla.
2023. jan. 8. 14:54
 16/56 anonim ***** válasza:
2%

Mi a helyzet olyankor, ha letiltani ugyan nem tilt le, csak az üzeneteket érdektelennek nyilvánította, és emiatt a kértlen kategóriában landolnak? Ez esetben mi a célja egy nőnek?

2023. jan. 8. 14:58
 17/56 anonim ***** válasza:
98%
Ha letiltott, akkor sajnos ki kell ábrándítsalak, veszett fejsze nyele.
2023. jan. 8. 15:01
 18/56 anonim ***** válasza:
33%
Szociopata vagy.
2023. jan. 8. 17:20
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha letiltott, mert túl sok voltál neki úgymond, akkor hagyd! Ritkán van olyan eset, hogy érdemes megpróbálkozni vele (ha mondjuk félreértés történt, vagy a másik pont azért tiltott le, mert hanyagoltad, és úgymond csalódottságában), de itt nem ez a helyzet. Ha esetleg feloldana, akkor meg lehet próbálni.

16-os: Tiltani nem mindenki tilt olyat (én sem), aki nem követett el úgymond durva dolgot, csak terhes neki a másik. Mindenesetre kíváncsinak nem kíváncsi rád. Én pl. olyan férfiakat raktam életem során kéretlenbe, akiknek megírtam, hogy nem szeretnék ismerkedni vagy folytatni az ismerkedést, de utána még azért felbukkantak néha, hogy kicsikarják valahogy a folytatást. De azt nem tudod fixen, hogy vki kéretlenbe rakott, nem jelzi úgy, mint a tiltást, csak gyanítani lehet, ha pl. olvasatlan marad hosszú ideig az üzenet.

2023. jan. 8. 19:07
 20/56 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ez így mehet. Egy próbát megér. Írd majd meg, hogy végül mi lett
2023. jan. 8. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!