Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.
Ezzel már megint csak azt támasztanád alá hogy már megint zaklatod.
Ha turelmet kér azt jelenti dugulj el.
Mi a helyzet olyankor, ha letiltani ugyan nem tilt le, csak az üzeneteket érdektelennek nyilvánította, és emiatt a kértlen kategóriában landolnak? Ez esetben mi a célja egy nőnek?
Kérdező, ha letiltott, mert túl sok voltál neki úgymond, akkor hagyd! Ritkán van olyan eset, hogy érdemes megpróbálkozni vele (ha mondjuk félreértés történt, vagy a másik pont azért tiltott le, mert hanyagoltad, és úgymond csalódottságában), de itt nem ez a helyzet. Ha esetleg feloldana, akkor meg lehet próbálni.
16-os: Tiltani nem mindenki tilt olyat (én sem), aki nem követett el úgymond durva dolgot, csak terhes neki a másik. Mindenesetre kíváncsinak nem kíváncsi rád. Én pl. olyan férfiakat raktam életem során kéretlenbe, akiknek megírtam, hogy nem szeretnék ismerkedni vagy folytatni az ismerkedést, de utána még azért felbukkantak néha, hogy kicsikarják valahogy a folytatást. De azt nem tudod fixen, hogy vki kéretlenbe rakott, nem jelzi úgy, mint a tiltást, csak gyanítani lehet, ha pl. olvasatlan marad hosszú ideig az üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!