Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hölggyel ismerkedtem ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.

Figyelt kérdés
Szia!. Először is ne haragudj,hogy ha megbántottalak a múltkor ,feszült voltam és ingerült ,de egyáltalán nem rád irányult ez a dolog. Szeretnék tőled bocsánatot kérni. Nagyon bánom, hogy rosszul váltunk el és türelmetlen voltam veled. A személyiséged nagyon megfogott ,amely azóta is fogva tart. Nagyon sokat gondolok rád azóta is. Szeretném jóvá tenni amit elrontottam. Nem lenne kedved folytatni az ismerkedést?

2023. jan. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok megírtam! De egyenlőre semmilyen válasz.
2023. jan. 10. 20:57
 22/56 A kérdező kommentje:
Letiltotta a csaj a második próbálkozásomat is. Meg válaszra sem méltatott. Mit gondoltok erről? Úgy érzem a pszichoterápia elvégzése után,megpróbálnám megkeresni őt egy lényegesebben jobb állapotban .
2023. jan. 11. 16:01
 23/56 anonim ***** válasza:
98%
Jajj, ne! Hagyd mar beken, ez mar beteges. Mi nem ertheto azon, hogy ketszer letiltott? Nem akar semmilyen modon tovabb kommunikalni veled. A pszichoterapiat javaslom egyebkent, de utana se keresd meg.
2023. jan. 11. 16:06
 24/56 anonim ***** válasza:
87%
Gyanitom hogy kamu az hogy jól ment. Valszeg az hogy szia válaszra szia jött majd kuss már jól mentnek titulálja ez az elmeháborodott
2023. jan. 11. 16:09
 25/56 A kérdező kommentje:
Nem csak szia ,szia volt és ennyi. Több napon keresztül beszélgettünk. Volt ,hogy 8-10 órát . Egyszerűen nem voltam türelmes és megvádoltam,hogy jatszmazik velem.
2023. jan. 11. 16:14
 26/56 anonim ***** válasza:
16%

Nehogy!

El kell felejteni, ez a lehetőség elszállt, és ha a bocsánatkérő üzeneted, ami szerintem max akkor lehetett volna jobb, ha személyesen mondod, is ignorálta, akkor nem érdemli meg a TE társaságod. Tovább kell lépni. Aztán két nap múlva beszélsz egy másik nővel és abba fogsz belezúgni, legalább is velem így volt sokáig. Spoilerveszély lesznek még ilyen sértődékeny mentálisan instabil nők...

Bár nem sokat tudok arról, hogy miképp szúrtad el, de ha csak egy kis kapkodást értesz, akkor a nő fejében vannak gondok, vagy kezdetektől nem kellettél neki. Velem is megesett anno nem egyszer, hogy odamendtem megcsókolni és elhajolt.

Hagyd ezt a nőt, túl nagy szenvedés lenne neked, még ha bele is megy

2023. jan. 11. 16:17
 27/56 anonim ***** válasza:
98%
Ha ezek után még egyszer próbálkoznál, azt már zaklatásnak vennem. N
2023. jan. 11. 16:17
 28/56 anonim ***** válasza:
87%
Többet már ne próbálkozz nála, egyértelműen kifejezte, hogy nem kíváncsi rád többé. Tartsd tiszteletbe, egyszer megpróbáltad, de nem vevő rá. Ha továbbra is próbálkozol, az már nem jó értelemben vett kitartás, hanem zaklatás, ne juss el arra a szintre. Majd lesz más, vele ennyi volt.
2023. jan. 11. 16:25
 29/56 A kérdező kommentje:
De ekkora egy balfasz vagyok már elnézést ,hogy jó volt az ismerkedés és én meg türelmetlenséggemmel elcseszem . Másnak ezer esélyt adnak nekem miért nem? Lehetett volna a hölgyben több empátia és elnezobb lehetett volna a hibákkal szemben. Legalábbis mikor ismerkedetunk együtterzo,toleráns nonek adta elő magát.
2023. jan. 11. 16:27
 30/56 anonim ***** válasza:
83%
Elég red flag a viselkedésed. Érthető, hogy letiltott.
2023. jan. 11. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!