Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.
Hagyjátok már békén ezekkel a megjegyzésekkel a Kérdezőt, van elég baja.
#30 te biztos annyira tökéletes vagy.
Teljesen mindegy, hogy én milyen vagyok.
Ha megnézed, hogy az első oldalon mit írtam, akkor rájössz, hogy segíteni próbaltam.
Letitotta őt a csaj és valószínűleg okkal, mert második próbálkozásra is megtette, szóval van valószínűleg olyan dolog is itt amiről mi nem tudunk. Lehet, hogy csak ijesztő viselkedés stb..
A lényeg, hogy másodszori tiltás után sem az a konklúzió, hogy békén kell hagyni hanem, hogy majd valami tanfolyam után megpróbaljuk újra.. ez kb az lesz, hogy "zaklatod".
Szóval nekem beszólhatsz újra, de a lényeg nem változik. Ez a nő nem kér tőbbet a kérdezőből akkor sem, ha fejre áll és igen, ha valaki nem ért és tiltás után csak keres és írogat újra és újra az redflag.
Ha tetszik, ha nem.
Hát ez azért nevetséges, hogy egyes férfiak ennyire nem értenek a szóból. Mi nem világos azon, hog 2x letiltott? És te majd a terápia után újra nyomukni akarsz!
És még engem pontoznak le, mert szerintem szociopata vagy, amit továbbra is fenntartok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!