Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hölggyel ismerkedtem ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hölggyel ismerkedtem ,de elszurtam a türelmetlenséggel. Pedig jó volt az ismerkedés.Irnek neki egy levelet egy új Facebookrol Mit gondoltok róla? A megjegyzések menüpontban van a levél. Normális kommentelők válaszát várom.

Figyelt kérdés
Szia!. Először is ne haragudj,hogy ha megbántottalak a múltkor ,feszült voltam és ingerült ,de egyáltalán nem rád irányult ez a dolog. Szeretnék tőled bocsánatot kérni. Nagyon bánom, hogy rosszul váltunk el és türelmetlen voltam veled. A személyiséged nagyon megfogott ,amely azóta is fogva tart. Nagyon sokat gondolok rád azóta is. Szeretném jóvá tenni amit elrontottam. Nem lenne kedved folytatni az ismerkedést?

2023. jan. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellett volna tegyek?
2023. jan. 11. 16:44
 32/56 anonim ***** válasza:
17%

Hagyjátok már békén ezekkel a megjegyzésekkel a Kérdezőt, van elég baja.

#30 te biztos annyira tökéletes vagy.

2023. jan. 11. 16:54
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Minden attól függ konkrétan mire reagáltál türelmetlenül, mit akartál amire ő mit reagát pontosan? Ez egy névtelen oldal nyugodtan elmondhatod, senki nem tud beazonosítani és akkor érdemben is tudhat valaki segíteni vagy saját példáról beszámolni.
2023. jan. 11. 17:04
 34/56 anonim ***** válasza:
91%
A toleráns nem azt jelenti, hogy mindent benyel.
2023. jan. 11. 17:07
 35/56 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen mindegy, hogy én milyen vagyok.

Ha megnézed, hogy az első oldalon mit írtam, akkor rájössz, hogy segíteni próbaltam.

Letitotta őt a csaj és valószínűleg okkal, mert második próbálkozásra is megtette, szóval van valószínűleg olyan dolog is itt amiről mi nem tudunk. Lehet, hogy csak ijesztő viselkedés stb..

A lényeg, hogy másodszori tiltás után sem az a konklúzió, hogy békén kell hagyni hanem, hogy majd valami tanfolyam után megpróbaljuk újra.. ez kb az lesz, hogy "zaklatod".

Szóval nekem beszólhatsz újra, de a lényeg nem változik. Ez a nő nem kér tőbbet a kérdezőből akkor sem, ha fejre áll és igen, ha valaki nem ért és tiltás után csak keres és írogat újra és újra az redflag.

Ha tetszik, ha nem.

2023. jan. 11. 17:17
 36/56 A kérdező kommentje:
Miért nem változhatnék meg úgy a terápia által,hogy esetleg egyszer begondolkozzon? Vannak kommentelők akik a rosszat látják bele ebbe az egészbe. Igen most nem erre kell koncentrálnom ,vannak gondjaim és azokat kell rendbe tenni. Türelmetlen vagyok és nem jól reagálom le a konfliktusokat. De ez változhat. Persze ezért nekem kell tegyek tudom.
2023. jan. 11. 17:21
 37/56 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez azért nevetséges, hogy egyes férfiak ennyire nem értenek a szóból. Mi nem világos azon, hog 2x letiltott? És te majd a terápia után újra nyomukni akarsz!

És még engem pontoznak le, mert szerintem szociopata vagy, amit továbbra is fenntartok!

2023. jan. 11. 18:17
 38/56 anonim ***** válasza:
16%
Ilyenkor már nem tudsz mit tenni, adj neki időt, nekem volt hogy a bocsánatkérő levelem után hónapokkal írt a csaj. Azért csak piszkálja a fantáziájukat amikor náluk pattog a labda, lehet nemsokára kiheveri hogy beszóltál neki.
2023. jan. 11. 18:19
 39/56 A kérdező kommentje:
Aki szeretne segíteni nekem. Kérem privatban írjon a továbbiakban. Köszönöm előre is.
2023. jan. 11. 18:36
 40/56 anonim ***** válasza:
18%
Írd meg neki az okát. Mert pl, ha azért voltál feszült, mert kaptál egy felelősségteljes munkát, és most tanulsz be 3-szor annyit dolgozol mint ímit bírsz, akkor azt mindenki megérti. Ha azért mert otthonhagytad a bankkártyád és vissza kellett menni a boltba, az már nem a legjobb. Ha meg azért mert a szomszéd csúnyán nézett rád, azt nem tudom megérti e. Ha azt mondod hogy csak, az meg ijesztő. Én biztos megérteném az első indokot pl.
2023. jan. 11. 22:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!