Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm szülei rasszisták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szülei rasszisták, hogyan bizonyítsam, hogy nem vagyok "közéjük" való?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a barátnőm igencsak fiatalkorú 15 éves. (Márciusban 16)

Irtózatosan szeretem Őt mindannak ellenére, hogy szex még nem volt, és amíg nem áll készen rá, nem is lesz,ugyanis a szerelem mellett jelen van bennem a tisztelet is.

Nagyon okos, nagyon érett és tényleg szeret engem mindannak ellenére, hogy tudja mi vagyok.

Talán ez nem így lenne ha tényleg közéjük tartoznék.

A szülei azonban semennyire nem veszik figyelembe az egyéniséget és egy kalap alá raknak engem velük.

14 éves kora óta szeretem ezt a lányt és konkrétan teljességgel figyelme véve a döntéseit, változásait és végig kitartottam mellette, mert nincs még egy hölgy akit így szeretnék mint Őt.

Ő pedig ezt tiszteli bennem.

A szüleivel csak egyszer találkoztam, a barátnőmmel azonban többször randiztunk a szülők tudta nélkül, noha én mindig is mondtam, hogy szeretném ha együtt eléjük állhatnánk ezzel. Nem szeretek hazudni.

Érdekes mód az utálatuk nem is a korkülönbségre hegyeződik ki, hanem a származásomra.

Ezt az is megerősítette, hogy a barátnőm tegnap felvállalt engem hosszú idő után és a szülők azonnali mondandója "miért pont Őt? A vér nem válik vízzé. Ne fogadj el semmit tőle, mert meg lesz a bőjtje ha felnősz"

Fhu de undorodom ettől a felfogástól.

Én szeretem megajándékozni ajándékokkal és élményekkel, közös emlékekkel Őt.

Soha nem az érték az ami számított nekem, hanem az, hogy örömet okozzak neki. Igaz, hogy minden amit veszek neki az magas áron van DE XAROM LE. NEM ÉRDEKEL AZ ÁRA, és soha meg sem mondom neki, hogy mi mennyibe került.

Most a 16. Szülinapjs lesz élete legszebb szülinapja ami főbbként nem tárgyilagos, hanem szintén közös élmény emlék lesz.

Ez egy 900.000ft-os projektem az Ő boldogságáért, de irtó emlékezetes lesz.

Érdekel ez az összeg engem?

Nem.

Magas? Igen.

Számít?

Nem.

Kérdezik egy páran tőlem "megér ennyit ez a lány?"

Mire én "utálom ezt a kérdést mert a valós szerelem nen pénzben mérhető, szóval igen, többet is mert szeretem Őt"

A szülők meg sem próbálnak megismerni alapból utálnak.

Hogyan bizonyíthatnék nekik?

Köszönöm a segítseget.

2022. nov. 27. 06:55
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
3%
Gyönyörű a mostani gyakorikérdések. Mindenkit lepontoznak csak..
2022. nov. 29. 06:33
 52/56 anonim ***** válasza:
59%

#51 Persze, csak lepontozni tudnak, minek után az incel kisfarkú sikertelen férfiak, a csóró gyári munkások, a ronda dagadt nők, és ostoba sutyerákok gyűjtöhelye lett ez. Bárki aki egy kicsit a való világról ír, magasabb státuszú, jól néz ki, sikerei vannak a szexben arra rögtön jön a lepontozás :) Szánalmas nymorúságos kis életüket próbálják itt a normálisnak beállítani ezzel.

És most ezt attól függetlenül mondtam, tapasztalom, hogy nem értek egyet a kérdezővel sem, de tényleg vicc kategória amiket itt leírnak néha, párkapcsolat, szex, farokméret témakörökben.

2022. nov. 29. 08:10
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, hadd békén a lányt, mert nem hozzád való.

Vehetsz te milliókért ajándékot, meg benyalhatsz, de akkor is csak C vagy a szemükben és az is maradsz.

Inkább ismwrkedhetnel cigány lányokkal korban hozzád illőekkel, vagyis 18 éves kortól 23 éves korig.

Mert amúgy még ha nem is lennél cigány akkor is gáz, hogy egy kislány a "mindened" mert egy gyerek és neki nem párkapcsolat való veled hanem a suli!!!

Arról nem is beszélve, hogy ha akceptalnak is a kapcsolatot akkor sem lesztek együtt örökre, mert meg nagyon fiatal, egy gyerek és össze fog ismerkedni mással, meg fog téged unni úgyis - te is megfogod, mert ez így lesz ha akarod ha nem.

Ne légy erőszakos sem, szépen engedd el, mert ha ezt folytatod csakis azt kapod, hogy egy mocskos cigány vagy, megegyszer írom tok mindegy mit teszel akkor sem fognak téged elfogadni!

Akármilyen nehéz felejtsd el.

2022. dec. 10. 10:42
 54/56 anonim ***** válasza:
7%
53. Enehéz eldönteni hogy ezt jó stándékból írtad vagy sem.
2022. dec. 10. 10:44
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jó szándék, mert a végén rahivjak még a rendőrséget is...
2022. dec. 10. 10:47
 56/56 anonim ***** válasza:
0%
54. A videinfo 1 Zoli bá is ide jár a gyakorira?
2022. dec. 10. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!