Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm szülei rasszisták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szülei rasszisták, hogyan bizonyítsam, hogy nem vagyok "közéjük" való?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a barátnőm igencsak fiatalkorú 15 éves. (Márciusban 16)

Irtózatosan szeretem Őt mindannak ellenére, hogy szex még nem volt, és amíg nem áll készen rá, nem is lesz,ugyanis a szerelem mellett jelen van bennem a tisztelet is.

Nagyon okos, nagyon érett és tényleg szeret engem mindannak ellenére, hogy tudja mi vagyok.

Talán ez nem így lenne ha tényleg közéjük tartoznék.

A szülei azonban semennyire nem veszik figyelembe az egyéniséget és egy kalap alá raknak engem velük.

14 éves kora óta szeretem ezt a lányt és konkrétan teljességgel figyelme véve a döntéseit, változásait és végig kitartottam mellette, mert nincs még egy hölgy akit így szeretnék mint Őt.

Ő pedig ezt tiszteli bennem.

A szüleivel csak egyszer találkoztam, a barátnőmmel azonban többször randiztunk a szülők tudta nélkül, noha én mindig is mondtam, hogy szeretném ha együtt eléjük állhatnánk ezzel. Nem szeretek hazudni.

Érdekes mód az utálatuk nem is a korkülönbségre hegyeződik ki, hanem a származásomra.

Ezt az is megerősítette, hogy a barátnőm tegnap felvállalt engem hosszú idő után és a szülők azonnali mondandója "miért pont Őt? A vér nem válik vízzé. Ne fogadj el semmit tőle, mert meg lesz a bőjtje ha felnősz"

Fhu de undorodom ettől a felfogástól.

Én szeretem megajándékozni ajándékokkal és élményekkel, közös emlékekkel Őt.

Soha nem az érték az ami számított nekem, hanem az, hogy örömet okozzak neki. Igaz, hogy minden amit veszek neki az magas áron van DE XAROM LE. NEM ÉRDEKEL AZ ÁRA, és soha meg sem mondom neki, hogy mi mennyibe került.

Most a 16. Szülinapjs lesz élete legszebb szülinapja ami főbbként nem tárgyilagos, hanem szintén közös élmény emlék lesz.

Ez egy 900.000ft-os projektem az Ő boldogságáért, de irtó emlékezetes lesz.

Érdekel ez az összeg engem?

Nem.

Magas? Igen.

Számít?

Nem.

Kérdezik egy páran tőlem "megér ennyit ez a lány?"

Mire én "utálom ezt a kérdést mert a valós szerelem nen pénzben mérhető, szóval igen, többet is mert szeretem Őt"

A szülők meg sem próbálnak megismerni alapból utálnak.

Hogyan bizonyíthatnék nekik?

Köszönöm a segítseget.

2022. nov. 27. 06:55
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

Nem láttam felnőni hanem LÁTOM FELNŐNI. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Előttem nó fel. Ezt sokan félreértitek.

Azért jelen idő mert még nem nőtt fel. Magic

2022. nov. 27. 11:14
 32/56 anonim ***** válasza:
87%
Nem erzed gaznak hogy egy 15 eves gyerekre akarod rakni a terhet hogy celt adjon az eletednek? Mert nélküle nincs értelme élned? Aztan majd ha otthagy majd leugrasz egy hidrol. Ha meg mar tudod hogy ugyis meg akarsz dogleni, majd magaddal rantod ot is. Ha a tied nem lehet, ne legyen senki mase. Beteg vagy, orbitalis beteg. Szegeny kislany...o lesz a kovetkezo a hiradoba. De ha szerinted nem ez lenne akkor valaszolj. Mit kezdenel magaddal ha egy ev mulva szakitani akar a csaj? Mi a terved? Semmi eletkepes dolgot nem mondtal meg hogy elhiggyuk nem fogod bantani a lanyt. Sot meg inkabb forditva, mar nelkule ertelme sincs az eletednek.
2022. nov. 27. 11:24
 33/56 A kérdező kommentje:

Soha, de soha nem emelek kezet Ő rá. Undorító bántalmazni azt akit szeretsz, vagy egykor szerettél.

Előtte is éltem, utána is élni fogok.

El fogom fogadni ha menni akar, hát menjen.

Piszkosul fájni fog, de nem láncolom magamhoz

2022. nov. 27. 11:28
 34/56 anonim ***** válasza:
92%
Te magadat írod le, hogy még nem nőtt fel, holott te már igen. Nem látod a problémát? Hogy egy növésben lévő gyerek megszállotja vagy?
2022. nov. 27. 11:28
 35/56 A kérdező kommentje:

Valaki mesélt nekem egy elképesztó dolgot az edző teremben.

A lány akit szeretett vossza akarta fizetni a 200.000-es telefont mert neki nincs szüksége a segítségére.

(nagyon rövidenl

A csávó ellenkezett de a csaj erőszakoskodott.

A kezébe nyomta, mire a csávó 10db 20.000ft-ost 4-be tépett mondván nem kell a pénzed de ég veled.

(ezt nagyon röviden meséltem el, de mindegy is. A lényeg egy szerelemben a pénz a legkisebb gond ha megtörik a kapcsolat.

Ez a srác is így látta.

Valaki mondta nekem, hogy ha egyszer vége lesz a kapcsolatnak bánni fogod azt a pénzt amit rá szántál mert magadra is költhetted volna. A pénz nem váltja ki a szerelmed, de enyhítheti a fájdalmad.

Mire én "ez qrvára nem így van. Az a pénz konkrétan értelmetlenné válik ha elveszítem Őt. Fájdalom fájdalom hátán sorakozik majd. A pénz semmit nem enyhít

2022. nov. 27. 11:34
 36/56 anonim ***** válasza:
96%
Bortonbe dolgoztam..na itt voltak ilyen gondolkodasu alakok mint te, eskuszom mintha csak az egyiket hallanam.
2022. nov. 27. 11:55
 37/56 anonim ***** válasza:
95%
A rövidke történeted pont azt bizonyítja, hogy mennyi ostoba ember van, aki azt hiszi, hogy a pénzével és ilyen-olyan ajándékokkal kimutathatja az érzelmeit és azt hiszi, hogy ezzel viselkedik lovagként. Nem, ezzel ostoba emberként viselkedik és aki így szórja a pénzt, legfeljebb azt mutatja meg, hogy mennyire felelősség nélküli ember. (Komolyan, ahelyett, hogy összetépi, miért nem fordította inkább valami értelmesre? Ostoba... )
2022. nov. 27. 12:19
 38/56 A kérdező kommentje:
Azért mert ezzel mutatta ki a leginkább, hogy NEM A PÉNZÉÉRT SZERETTE A NŐT, annak ellenére, hog, 650.000-el többet keresett a nő mont a pasi az edzői állásával
2022. nov. 27. 12:35
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak azt mutatta ki, hogy egy idióta, és okkal nincs túl sok pénze. :D
2022. nov. 27. 13:01
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Úhh gec... ezt a nyomorékot tényleg agyon kéne verni. Remélem tényleg nem lesz ilyen az én lányom körül, mert családostól írtom ki b+.

Azt sem értem, hogy a lánynak a szülei miért nem tesznek ez ellen konkrét lépéseket. Gondolom valami liberális faccsimbókok akiket nem érdekel a lányuk. Ez az elmebeteg gci romagyerek meg ezt hazsnálja ki. Komolyan vérlázító. Bárcsak tudnám ki ez a lány, még a gyámügyet is ráküldeném a szülőkre.

2022. nov. 27. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!