Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bizonyítsam be, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be, hogy nem vagyok aranyàsó?

Figyelt kérdés

Mindenkitől kapom az oltást, hogy biztos a pénze miatt stb... nagyon rosszulesik. Pedig engem tényleg nem ez érdekel. Nyaralásra is meghívott Spanyolországba de én nemet mondtam, mert nem tudtam Volna egy ilyen utat fizetni. Csak egy kisebb belföldi útra futná.

Annyira rosszulesik, hogy bántanak hogy bizonyítsak?

2021. júl. 30. 09:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Miért kellene bárkinek is bizonyítani? Szard le a véleményüket.
2021. júl. 30. 09:57
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani, aki a pénzével akar csajozni, az ne csodálkozzon ha lehúzzák. Te nem vagy aranyásó. 31f
2021. júl. 30. 10:00
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Minek kéne bármit is bárkinek bizonyítani?

A nyaralást meg elfogadhattad volna.

2021. júl. 30. 10:32
 4/28 A kérdező kommentje:
Mert egy településen élünk és zavar, hogy ilyeneket beszélnek rólam / rólunk.
2021. júl. 30. 10:48
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor húzni kell őket még jobban. Játssz rá a dologra. A nyaralást meg simán elfogadhattad volna. Ritka hogy két gazdag vállalkozó jöjjön össze.
2021. júl. 30. 10:51
 6/28 A kérdező kommentje:
Kellemetlennek éreztem volna ha elfogadom. Ő is azt mondja mit érdekel más mit gondol ....
2021. júl. 30. 10:57
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell másokkal foglalkozni? :D Ha rosszakat akarnak rólad mondani, úgyis megteszik, bármit csinálsz. Az régen rossz ha más - többnyire mocskosul irigy - emberek véleménye ekkora hatással van rád.

Légy boldog a pároddal, és utazz el vele Spanyolországba, hadd pukkadjanak meg :D

2021. júl. 30. 11:00
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd talál magának valakit akivel utazhat. Gyakorlatilag megfosztottad őt egz spanyol nyaralástôl. Persze mehetett volna egyedül, de az nem ugyanaz.
2021. júl. 30. 11:01
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el hogy kell e a férfi vagy nem. De ha kell akkor sürgősen szólj hogy mégis mész vele mert hamar ell lehet veszíteni ilyenekkel a komoly férfiakat is.
2021. júl. 30. 11:03
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Siman gondolhatja veled teljesen komolyan, de mivel te masok velemenye miatt nem elsz a lehetoseggel, hogy minosegi idot toltsetek egyutt, lehet egy ido utan megunja, mert jobban erdekel masok velemenye, mint a kapcsolat.
2021. júl. 30. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!