Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bizonyítsam be, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be, hogy nem vagyok aranyàsó?

Figyelt kérdés

Mindenkitől kapom az oltást, hogy biztos a pénze miatt stb... nagyon rosszulesik. Pedig engem tényleg nem ez érdekel. Nyaralásra is meghívott Spanyolországba de én nemet mondtam, mert nem tudtam Volna egy ilyen utat fizetni. Csak egy kisebb belföldi útra futná.

Annyira rosszulesik, hogy bántanak hogy bizonyítsak?

2021. júl. 30. 09:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem fosztottam meg, elmegy a fiával. Még jó is mert a fia igen örült neki. Én is örültem volna mert ki nem, de nem szívesen fogadok el ilyesmit amit tudom, hogy nemtudnék viszonozni.
2021. júl. 30. 11:07
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Dontsd el hogy kell e igy a pasi! Mert ha nem mesz vele nyaralni akkor ki fog dobni. Joggal! Én is egy gazdagabb férfit választottam magam mellé férjnek! Mit csináljak, ha pont ő belé szerettem bele!? Ha ő velem szeretne Maldiv's szigetekre menni nyaralni, akkor nyilván fizeti nekem is. Neki ez nem pénz, az én 500as kis béremből meg ez komoly megterhelés lett volna.
2021. júl. 30. 11:07
 13/28 A kérdező kommentje:
Én néha nem értem az embereket se mashol az megy, szégyen ha egy nő eltartatja magát meg jobban akar élni egy férfi által. Én nem tartom ezt jónak, zavarna.
2021. júl. 30. 11:08
 14/28 A kérdező kommentje:
12 Ha a férjem lenne az már más! De pár hónap után ez sok lenne.
2021. júl. 30. 11:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
A lényeget már sokan leírták, nem kell törődni mások véleményével, a nyaralást simán ellehet fogadni. Viszont azért felmerül bennem egy kérdés: Miért érdekel jobban mások véleménye, mint a párodé? Ha én elhívok/meghívok valaki bármire/bárhova, azt teszem úgy, hogy átgondolom az egészet (többek között az anyagiakat). Ha a párod úgy ítélte meg, hogy neki ez rendben van, akkor igazándiból nem szép dolog visszamondani azt „mások véleménye miatt”. Gyakorlatilag elutasítod azt, hogy jól érezze magát veled (valamint oda-vissza). Nekem ez biztosan rosszul esne…
2021. júl. 30. 11:10
 16/28 A kérdező kommentje:
15 Pár hónapos kapcsolatban ezt sok lenne elfogadni. Én helyben dolgozom és sok emberrel vagyok kapcsolatban és zavarnak a pletykák. Ettől még szeretem és szeretek vele lenni.
2021. júl. 30. 11:12
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a pletykákkal. Viszont ha így folytatod, el fogod veszíteni a pasit, mert meg fogja únni, hogy nem tud veled sehova elmenni, mert nem akarsz.
2021. júl. 30. 12:02
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
gyere össze olyannal akinek átlagos fizetése van, akkor senki sem fogja azt mondani hogy a pénzre mész..
2021. júl. 30. 12:06
 19/28 A kérdező kommentje:

17. Azért ez ebben a formában nem igaz, nekem is van keresetem de egy ilyen utazásra nem telne. Ettől függetlenül vannak közös programjaink.

18 Nem ez alapján döntöttem.

2021. júl. 30. 13:06
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"szégyen ha egy nő eltartatja magát meg jobban akar élni egy férfi által"

Mit nem értesz? Az a gáz, ha kifejezetten gazdag pasit keres valaki, hogy ne kelljen dolgoznia. Te nem ez kategória vagy. És nem eltartatod magad, hanem dolgozol. És ha neked nem tellene ilyne útra, akkor mi van? Ezentúl a párodnak kötelező a te színvonaladon élnie?

Ha ennyire képtelen vagy bármit is elfogadni és megköszönni, akkor miért jöttél össze vele, mikor kb. borítékolható volt, hogy ez lesz a helyzet.

Szerinted nincs átmenet a végletek között?

És ha a pasinak te kellesz, vagy bárki, aki kevesebbet keres nála? Mondjon le csak a pénz miatt, és keressen olyan nőt, aki hozzá hasonló színvonalon él, de egyébként nem jönnek jól ki egymással?

2021. júl. 30. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!