Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bizonyítsam be, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be, hogy nem vagyok aranyàsó?

Figyelt kérdés

Mindenkitől kapom az oltást, hogy biztos a pénze miatt stb... nagyon rosszulesik. Pedig engem tényleg nem ez érdekel. Nyaralásra is meghívott Spanyolországba de én nemet mondtam, mert nem tudtam Volna egy ilyen utat fizetni. Csak egy kisebb belföldi útra futná.

Annyira rosszulesik, hogy bántanak hogy bizonyítsak?

2021. júl. 30. 09:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"12 Ha a férjem lenne az már más! De pár hónap után ez sok lenne."

És amíg nem a férjed külön jártok nyaralni és más helyekre, majd az esküvő után rögtön már együtt? Kicsit furi lenne :)

2021. júl. 30. 14:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit az az erzesem, hogy te mar szandekosan jatszod a mártírt, mar itt is eleg unalmas, hat meg a srac mit erezhet, hogy mindent haritasz, mert a kis mariska mit fog gondolni.
2021. júl. 30. 15:06
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem mártírság én ilyen vagyok. Ha emiatt szakít ez van.
2021. júl. 30. 15:24
 24/28 anonim ***** válasza:
91%

23

Akkor te nem is szereted ezt az embert....

2021. júl. 30. 15:27
 25/28 anonim ***** válasza:
92%
24. Van benne valami. Szerintem a kérdező sem tudja miért jött össze ezzel a férfival, azt érzem hatalmas szakadék lehet köztük személyiségben ..
2021. júl. 30. 15:31
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeruen nem szereti! Ha igazán szeretné, nem lenne fontosabb más véleménye
2021. júl. 30. 15:40
 27/28 A kérdező kommentje:
Voltam már okyan helyzetben amikor a hasonló helyzetben levő ember is rám kiabálta utólag a dolgokat. Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. Azért ez sem ideális.
2021. júl. 30. 15:40
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

27

Nem. Nem ezért nem idealis, hanem mert nem szereted! Ez ennyire egyszerü

2021. júl. 30. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!