Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza annak a nőnek bizalmát akit szeretek, hogy bizonyítsam hogy csak ő kell nekem?
Szeretek valakit, de ő bizonyos lépéseim miatt nem hiszi el ezt nekem.
Milyen bizonyíték kell nektek nőknek, amiből tudjátok, érzitek, hogy csak ti kelletek?
Sajnos most szóba sem áll velem.
Keresd meg és mondd el neki őszintén amit érzel.
Máshogy nem fogja megtudni.
Írd le neki az érzéseid iránta, hogy mennyire szereted őt és sajnálod hogy nem hittél neki, de már hiszel és szeretnéd, hogy egy pár legyetek. Vallj szerelmet teljes szívből. Sok sikert.
Ha nem reagál, akkor mehet személyesen is, keresd fel és úgy vallj szerelmet neki.
Egyetlen rövid levél, maximum!
Ha elutasít, hagyd békén!!
Nálam ilyen módon örökre elvágta magát valaki. Nem hitt nekem amikor teljesen őszintén részletesen leírtam egy helyzetet, és mikor ezt zokon vettem, még neki állt feljebb. Köszönöm, kiválóan elvagyok anélkül, hogy bizonygatnom kellene valakinek bármit is. Amikor keresni próbált és nem lehetett vele megértetni, hogy tényleg nem kérek már belőle, de még mindig nyomult, az volt az a pont, ahol már kezdtem megvetni is...
" bizonyos lépéseim miatt"
Milyen lépéseid miatt?
"Nem hittem el neki amit mond"
Mit mondott?
Írd le konkrétan, hogy tudjunk segíteni.
Valj neki szerelmet vagy írásban vagy személ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!