Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm szülei rasszisták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szülei rasszisták, hogyan bizonyítsam, hogy nem vagyok "közéjük" való?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a barátnőm igencsak fiatalkorú 15 éves. (Márciusban 16)

Irtózatosan szeretem Őt mindannak ellenére, hogy szex még nem volt, és amíg nem áll készen rá, nem is lesz,ugyanis a szerelem mellett jelen van bennem a tisztelet is.

Nagyon okos, nagyon érett és tényleg szeret engem mindannak ellenére, hogy tudja mi vagyok.

Talán ez nem így lenne ha tényleg közéjük tartoznék.

A szülei azonban semennyire nem veszik figyelembe az egyéniséget és egy kalap alá raknak engem velük.

14 éves kora óta szeretem ezt a lányt és konkrétan teljességgel figyelme véve a döntéseit, változásait és végig kitartottam mellette, mert nincs még egy hölgy akit így szeretnék mint Őt.

Ő pedig ezt tiszteli bennem.

A szüleivel csak egyszer találkoztam, a barátnőmmel azonban többször randiztunk a szülők tudta nélkül, noha én mindig is mondtam, hogy szeretném ha együtt eléjük állhatnánk ezzel. Nem szeretek hazudni.

Érdekes mód az utálatuk nem is a korkülönbségre hegyeződik ki, hanem a származásomra.

Ezt az is megerősítette, hogy a barátnőm tegnap felvállalt engem hosszú idő után és a szülők azonnali mondandója "miért pont Őt? A vér nem válik vízzé. Ne fogadj el semmit tőle, mert meg lesz a bőjtje ha felnősz"

Fhu de undorodom ettől a felfogástól.

Én szeretem megajándékozni ajándékokkal és élményekkel, közös emlékekkel Őt.

Soha nem az érték az ami számított nekem, hanem az, hogy örömet okozzak neki. Igaz, hogy minden amit veszek neki az magas áron van DE XAROM LE. NEM ÉRDEKEL AZ ÁRA, és soha meg sem mondom neki, hogy mi mennyibe került.

Most a 16. Szülinapjs lesz élete legszebb szülinapja ami főbbként nem tárgyilagos, hanem szintén közös élmény emlék lesz.

Ez egy 900.000ft-os projektem az Ő boldogságáért, de irtó emlékezetes lesz.

Érdekel ez az összeg engem?

Nem.

Magas? Igen.

Számít?

Nem.

Kérdezik egy páran tőlem "megér ennyit ez a lány?"

Mire én "utálom ezt a kérdést mert a valós szerelem nen pénzben mérhető, szóval igen, többet is mert szeretem Őt"

A szülők meg sem próbálnak megismerni alapból utálnak.

Hogyan bizonyíthatnék nekik?

Köszönöm a segítseget.

2022. nov. 27. 06:55
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
86%
Egy tizenöt éves tinilány nagyon nem egy kifejlett nő.
2022. nov. 27. 09:55
 22/56 anonim ***** válasza:
7%
22.16 ot tolti iden felteteldzhetoleg, erre a korra kifejlodott szerintem. A pedofil meg mindig a lapos mell es fenek nelkuli kis lanyokra bukik.
2022. nov. 27. 09:58
 23/56 anonim ***** válasza:
27%

Mondjuk azok is idióták, akik a 15 évest vonzónak tartóra pedofilt mondanak. Visszanézem a gimis osztályképeinket 15 éves korunkból és mi fiúk tényleg még kiskölykök voltunk kinézetre, de a lányok többsége már jól kifejlett volt testileg arra a korra.

Tudnak annyira testileg fejlettek lenni és úgy is öltözködni a 15 évesek, hogy egy felnőtt férfi számára egyszerűen vonzóak legyenek. Akkor is, ha nem dugná meg őket ép ésszel. De azt önmagában, hogy vonzónak tartunk-e valamit vagy sem, azt nem mi döntjük el. Pedofil az, aki mondjuk az 4-8-12 éveshez vonzódik.

2022. nov. 27. 10:14
 24/56 anonim ***** válasza:
85%

Értem az idulatokat, mert nem hiába óvják az emberek, pláne a szülők a gyerekeit.. Ez tény.

Amúgy írta, mennyi ideje szereti a lányt:

"14 éves kora óta szeretem ezt a lányt"

Maga a korkülönségre annyi, hogy -még egyszer-, teljesen érthető, és ha én lennék a szülő helyében, most őszinte leszek, de nekem sem tetszene és én is kiverném a balhét.. Alap esetben egy 15-6 éves és egy 23 vagy idősebb tök máshol kéne tartania fejben, célokban, és az életben. A szülők meg féltik nyilván a gyereküket, hiszen ebben a korban annyira formálhatóak a külvilág által, pláne, hogy nincs annyi tapasztalatuk..

Nekem egy barátnőm szintén kb 15-6 volt, mikor ennél nagyobb korkülönbséggel jött össze a mostanra már férjével, 3 gyerekük van. (Bár egy ideig nem is voltak együtt..később visszataláltak egymáshoz) Annak idején volt bőven gyűlölet- nem csak a szülő, de iskola részről is, rendőrsági ügy is, minden. Ők a kivétel, mert mai napig együtt vannak és az idő mellettük állt, de általában ez nem erről szól..

Ami nekem is fura kicsit, hogy miért fogalmazol úgy, hogy "előtted nő fel". Ez valóban furán hat.

Az viszont tényleg erős, hogy majd 1 milliót akarsz rá költeni. Miért??

Azért azt vedd számításba, hogy 16 éves, könnyen lehet hogy pár hónap vagy év múlva sehol nem lesztek. 16 évesen ahogy magad is írod, rengeteget változik, és emiatt teljesen jogában áll majd az is, ha más irányt akar vetni, és mondjuk nem melletted találja meg a boldogságot. Ezen a viselkedésen én is aggódnék, mert ez már valóban beteges, és joggal feltételezi az ember, hogy nem viselnéd olyan könnyen, ha szétmentek.. Remélhetőleg nem bántanád soha a lányt.

2022. nov. 27. 10:26
 25/56 anonim ***** válasza:
74%

24/

Szeirintem az idióta, aki nem érti,hogy 15 évesen lehet kifejlett testileg, de agyilag ugyanolyan szinten van egy 15 éves lány, mint egy 15 éves fiú. Mégis mennyi IQ kell, hogy ezt megértse valaki? Lehet, hogymár van melle és menstruál, és formás, de agyban, érettségben még nem tart ettől előrébb. Érted baszki? Itt nem a testi fejlettségről van szó, miért kell ilyen ostobának lenni.. Kislány még, akkor is, ha kinőtt a melle b+. -.-

2022. nov. 27. 10:32
 26/56 anonim ***** válasza:
60%

26. De a kérdező te is látod, hogy alacsony IQ-jú, nyilván nem érti ezeket.

Én se a putriról jövök, de egyszerűen csak azt látom, hogy itt a válaszolók egyszerűen nem tudják empatikusan a kérdező helyébe képzelni magukat és átélni az életét, megérteni a helyzetét.

És nem, ezzel nem mentegetni akarom. Nem legitimizálni. Nem azt mondom, hogy amit csinál az normális. Csak akkor is a válaszok annyira érzéketlenek, mert mindenki a saját kulturális/szocilógiai/társadalmi közegéből kiindulva válaszol, nem veszi figyelembe, hogy nem csak az létezik, amiben ő él.

2022. nov. 27. 10:39
 27/56 anonim ***** válasza:
89%

27es, tudod hogy nézne ki, ha én szeretnék bele a kistinibe, akivel a gyerek játszik??

Elköltöznék és kezeltetném magam, hiába 15 éves!

Azért írta a 14et, mert onnantól szabad legálisan. Ugye te sem gondolod, hogy betöltötte a tizennégyet, aztán 2 hónappal előtte még semmi, aztán belehasított a szerelem amint elérte a beleegyezési korhatárt, ahonnan már "nem bűn" szeretni?

Ez nem így működik.. És de bele tudom képzelni magam a helyébe, ha ezt érezném, a fejemmel, eszemmel(és 900ezerrel) mindent megtennék, hogy érzelmileg és testileg eltávolodjak tőle, és kezeltessem a problémámat.

Amúgy az emberi test 23 éves korra fejlődik ki, amit láttok és az érettség jelének veszitek(cickók), az csak zsír. A gyerekem osztálytársának nagyobb melle van 8 évesen, mint nekem volt 16 évesen, a testzsírja is háromszor akkora!

Azért gondoljátok, hogy a gyerekek korábban érnek, mert régen csóróság volt, most meg bőség van, régen sok mozgás volt(ház körüli munkák, utcán játszani), most meg semmi szinte. Régen ezért soványabbak voltak a gyerekek, zsír nélkül meg nem lehet ciciket növeszteni, most meg husik és a mell zsírból van. Olyan osztálytársa is van a lányomnak, aki fiú létére cicisebb, mint én voltam 14 évesen. Elhízás van, ez pedig nem érettség! Fejben pont ott tartanak, mint ti is tartottatok 15 évesen!

Továbbra is fenntartom, hogy a pénzedből kezeltesd magad, amiért olyan gyerekbe zúgtál bele, akit felnőttként láttál kisgyerekként. Undorító! Ha velem történne, ha érezném, akkor is értelmes vagyok, TUDNÁM, hogy beteg vagyok, és megpróbálnék kigyógyulni!

2022. nov. 27. 10:49
 28/56 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszolókhoz szólnék.

Többiekhez nincs mondandó...

Ha elveszítem a lány hónapok, vagy évek múltán, elhihetitek, hogy a pénz (érték) amit rá szántam a legkissebb gond lesz amit valaha el tudok képzelni.

A pénznek amíg Ő nem volt NEM VOLT ÉRTÉKE❗❗❗

Tudjátok ezt a mondatot értelmezni?

Én elvoltam ugyanúgy 200.000-ből, ahogy elvoltam 350.000ft-ból is. Az életem nem a pénz uralta SOHA❗❗❗

Nem láttam értelmét annak, hogy mi a francnak dolgozom. Csak dolgoztam a vakvilágba, és költöttem aaaaa mi a szarra is???

Kajára, hogy éttermekbe járjak amit aztán a WC-ben ürítettem, rosszabb esetben a számon át.

Ruhákra aminek hót semmi értelme NEM VOLT márkás Saxolondon, Levis, Gas farmerokat meg ilyeneket venni mert konkrét ezeknek a birtoklása az én életemben FABATKÁT SEM ÉRTEK. Amikor megvettem, tetszettek, most is tetszenek, ha rájuk nézek azt látom tök jók ezek a dolgok de NEM TESZNEK BOLDOGGÁ.

Az életem NEM A PÉNZ KÖRÜL FORGOTT SOHA!

Aztán jött ez a lány 14 évesen és minden elkezdett nagyon megváltozni. A céljaim... Úr Isten.. Lettek céljaim, lettek álmaim, és úgy érzem boldog vagyok, hogy vele vagyok.

Ha elvesztem, sokkal többet veszítek mint a pénz.

2022. nov. 27. 11:03
 29/56 anonim ***** válasza:
88%
Azt írtad, hogy "láttad felnőni"; szóval mióta is ismered? Vagy a "felnövés" tizennégy és tizenhat éves kora között zajlott le?
2022. nov. 27. 11:06
 30/56 anonim ***** válasza:
16%
16 evesen el is veheted , akkor felnotte valhat torvenyileg . Ezt csak azert irom , mert ha valoban beteg dolog lenne a torveny nem adna lehetoseget ilyenre.
2022. nov. 27. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!