Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm szülei rasszisták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szülei rasszisták, hogyan bizonyítsam, hogy nem vagyok "közéjük" való?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a barátnőm igencsak fiatalkorú 15 éves. (Márciusban 16)

Irtózatosan szeretem Őt mindannak ellenére, hogy szex még nem volt, és amíg nem áll készen rá, nem is lesz,ugyanis a szerelem mellett jelen van bennem a tisztelet is.

Nagyon okos, nagyon érett és tényleg szeret engem mindannak ellenére, hogy tudja mi vagyok.

Talán ez nem így lenne ha tényleg közéjük tartoznék.

A szülei azonban semennyire nem veszik figyelembe az egyéniséget és egy kalap alá raknak engem velük.

14 éves kora óta szeretem ezt a lányt és konkrétan teljességgel figyelme véve a döntéseit, változásait és végig kitartottam mellette, mert nincs még egy hölgy akit így szeretnék mint Őt.

Ő pedig ezt tiszteli bennem.

A szüleivel csak egyszer találkoztam, a barátnőmmel azonban többször randiztunk a szülők tudta nélkül, noha én mindig is mondtam, hogy szeretném ha együtt eléjük állhatnánk ezzel. Nem szeretek hazudni.

Érdekes mód az utálatuk nem is a korkülönbségre hegyeződik ki, hanem a származásomra.

Ezt az is megerősítette, hogy a barátnőm tegnap felvállalt engem hosszú idő után és a szülők azonnali mondandója "miért pont Őt? A vér nem válik vízzé. Ne fogadj el semmit tőle, mert meg lesz a bőjtje ha felnősz"

Fhu de undorodom ettől a felfogástól.

Én szeretem megajándékozni ajándékokkal és élményekkel, közös emlékekkel Őt.

Soha nem az érték az ami számított nekem, hanem az, hogy örömet okozzak neki. Igaz, hogy minden amit veszek neki az magas áron van DE XAROM LE. NEM ÉRDEKEL AZ ÁRA, és soha meg sem mondom neki, hogy mi mennyibe került.

Most a 16. Szülinapjs lesz élete legszebb szülinapja ami főbbként nem tárgyilagos, hanem szintén közös élmény emlék lesz.

Ez egy 900.000ft-os projektem az Ő boldogságáért, de irtó emlékezetes lesz.

Érdekel ez az összeg engem?

Nem.

Magas? Igen.

Számít?

Nem.

Kérdezik egy páran tőlem "megér ennyit ez a lány?"

Mire én "utálom ezt a kérdést mert a valós szerelem nen pénzben mérhető, szóval igen, többet is mert szeretem Őt"

A szülők meg sem próbálnak megismerni alapból utálnak.

Hogyan bizonyíthatnék nekik?

Köszönöm a segítseget.

2022. nov. 27. 06:55
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit beteg sztori, de ha ennyire turelmes vagy, akkor varjal es majd elfogadnak, ha idosebb lesz.

De inkabb az lesz, hogy a lany szakitani fog veled elobb-utobb, neked meg el fog borulni az agyad, zaklatod majd ot, tavolsagtartasit kell majd kerniuk. (Kb ez a benyomasom az omlengesed alapjan, nem azert, mert c vagy, ha nem irtad volna le, akkor is igy gondolnam.)

Szoval ezen gondolkodj inkabb, egy 15 evesrol beszelunk, hogyan kezeled a helyzetet, majd ha megun teged? Szerintem a szulok is ettol tarthatnak, hogy nem leszel mindig ilyen kedves es jo fej.

2022. nov. 27. 07:10
 2/56 anonim ***** válasza:
81%

Az is gáz, hogy pedofil vagy.

23 évesen 15 évessel futni elég gáz.

2022. nov. 27. 07:11
 3/56 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk is volt hasonlo.

A barátom csak a házunk elott várhatott engem, be se engedték.

Mikor már fél éve is jött elém, akkor hívták be beszélni de caak az udvarra, és tök jókat beszélgettek.

Később már anya neki sütötte a palcsintákat és apával együtt gitároztak. Én megkönnyeztem hogy végre együtt látom a családom és a szerelmem olyan megható volt :)

2022. nov. 27. 07:15
 4/56 anonim ***** válasza:
93%
Folyt A lány kora amúgy szeribtem gáz h kislányt szédítesz ennyi idősen. Mégha te is tini lennél meg is érteném.
2022. nov. 27. 07:16
 5/56 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj. 23 éves nő vagyok. Mi a jó istent akarsz te egy 15 éves lánytól? Összehasonlításképpen mikor 15 voltam azt hittem, hogy egy érett felnőtt nő vagyok , természetesen “hamarabb nőttem fel mint, az átlag”. Ha visszagondolok a 15 éves énemre akkor csak fogom a fejemet. Nagyon nem voltam sem érett, sem felnőtt. Noha voltak jó gondolataim, intelligens voltam, mégis csak infantilis. Javaslom, hogy keress egy korodbeli lányt. Max 3 év és új barátot akar majd. Teljesen jogosan! Neki még most kellene tapasztalnia. Neked meg lassan egy komolyabb kapcsolatba gondolkozni.
2022. nov. 27. 07:28
 6/56 anonim ***** válasza:
75%

Nem nagyon értem ezt a vergődést. Az apja helyébe úgy vernélek agyon hogy gerinced sem maradna. Fenyegetőzni meg tiltani stb..

Rohadt gyorsan rövidre zárnám én ezt. A lány 15 éves. MÉG GYEREK. Nincs olyan hogy érett meg komoly. Ebben a korban még csak egy kislány. Ha ezt így nem érted meg akkor tényleg csak az erőszak marad. Ugyanis csak két fèle ember létezik. Aki ért a szép szóból és akit ütni kell hogy megértse. A származásod most teljesen mindegy ebből a szempontból.

2022. nov. 27. 08:13
 7/56 anonim ***** válasza:
69%

Tipikus cigány egyébként 😁😁😁

Szerintem holnap mennek is a családdal a gádzsiért, bárddal, karddal 😁😁😁

2022. nov. 27. 08:34
 8/56 anonim ***** válasza:
90%
Itt az az igazi probléma, hogy 23 évesen egy 15 éves után mész. Ő gyakorlatilag még egy gyerek, mit szeretnél tőle?
2022. nov. 27. 08:35
 9/56 A kérdező kommentje:

Mindenkinél őszintébb szerelmét szeretném tőle. Ennyi az egész.

Konkrétan előttem nő fel, de mellettem alakul ki egy olyan érzelmi kötelék amire rá lehet mondani, hogy az élete jelentős része vagyok

2022. nov. 27. 08:38
 10/56 anonim ***** válasza:
87%
Ember nem az apja vagy . Mi az , hogy előtted nő fel?🤣 Vagy ennyire nem vesznek komolyan a korodbeliek?
2022. nov. 27. 08:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!