Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szülei rasszisták, hogyan bizonyítsam, hogy nem vagyok "közéjük" való?
23 éves vagyok, a barátnőm igencsak fiatalkorú 15 éves. (Márciusban 16)
Irtózatosan szeretem Őt mindannak ellenére, hogy szex még nem volt, és amíg nem áll készen rá, nem is lesz,ugyanis a szerelem mellett jelen van bennem a tisztelet is.
Nagyon okos, nagyon érett és tényleg szeret engem mindannak ellenére, hogy tudja mi vagyok.
Talán ez nem így lenne ha tényleg közéjük tartoznék.
A szülei azonban semennyire nem veszik figyelembe az egyéniséget és egy kalap alá raknak engem velük.
14 éves kora óta szeretem ezt a lányt és konkrétan teljességgel figyelme véve a döntéseit, változásait és végig kitartottam mellette, mert nincs még egy hölgy akit így szeretnék mint Őt.
Ő pedig ezt tiszteli bennem.
A szüleivel csak egyszer találkoztam, a barátnőmmel azonban többször randiztunk a szülők tudta nélkül, noha én mindig is mondtam, hogy szeretném ha együtt eléjük állhatnánk ezzel. Nem szeretek hazudni.
Érdekes mód az utálatuk nem is a korkülönbségre hegyeződik ki, hanem a származásomra.
Ezt az is megerősítette, hogy a barátnőm tegnap felvállalt engem hosszú idő után és a szülők azonnali mondandója "miért pont Őt? A vér nem válik vízzé. Ne fogadj el semmit tőle, mert meg lesz a bőjtje ha felnősz"
Fhu de undorodom ettől a felfogástól.
Én szeretem megajándékozni ajándékokkal és élményekkel, közös emlékekkel Őt.
Soha nem az érték az ami számított nekem, hanem az, hogy örömet okozzak neki. Igaz, hogy minden amit veszek neki az magas áron van DE XAROM LE. NEM ÉRDEKEL AZ ÁRA, és soha meg sem mondom neki, hogy mi mennyibe került.
Most a 16. Szülinapjs lesz élete legszebb szülinapja ami főbbként nem tárgyilagos, hanem szintén közös élmény emlék lesz.
Ez egy 900.000ft-os projektem az Ő boldogságáért, de irtó emlékezetes lesz.
Érdekel ez az összeg engem?
Nem.
Magas? Igen.
Számít?
Nem.
Kérdezik egy páran tőlem "megér ennyit ez a lány?"
Mire én "utálom ezt a kérdést mert a valós szerelem nen pénzben mérhető, szóval igen, többet is mert szeretem Őt"
A szülők meg sem próbálnak megismerni alapból utálnak.
Hogyan bizonyíthatnék nekik?
Köszönöm a segítseget.
Értem én a válaszolók hozzáállását ;de olvassátok már el mit jelent a pedofil szó...
Kérdező, szép hogy ennyit várnál a kislányra de azt jegyezd meg hogy mindig is elfognak ítélni,mert az emberek ilyenek(ha még 18-19éves lenne akkor könnyebben elfogadnák ezt a felállást).
Viszont azt tegyük hozzá hogy a mai generáció nagyon gyorsan felnő,idősebbnek érzik magukat és elevenebbek mint mi voltunk. Sokan teszik-veszik magukat(tisztelet a kivételnek) és mindent megtesznek azért hogy magkapják amit akarnak.
Nagyon csúnyán válaszoltatok a kérdezőnek,ezt emberi módjára is le lehetett volna írni neki,nem azzal jönni hogy össze kellene verni.
Cigány..de mégis nagyobb tisztelettel válaszolt mint ti "nagy magyarok". Na ez undorító,nem az hogy szeret valakit akire várna.
Hát ez valami undorító. Szerencsére fiam van (és lesz nemsokára), de voltam én is 14-15 éves lány valaha, nem csak úgy lettem, ezért válaszolok.
Az én időmben te böriben ültél volna mert akkor még 16 volt a beleegyezési korhatár. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ennyi idősen hányunk a perverz (hozzánk képest) öreg pasiktól. Hiába próbálsz jóemberkedni meg kultúráltnak tűnni miután provokálod itt a népet, akik jogosan küldenek a tudodhova, de te játszod a mártírt, a hősszerelmest, miközben tolod megállás nélkül a hányingerkeltő redflageket (látom felnőni, wtf?...)
Sajnos a jog lehetőséget ad a magadfajtának hogy büntetlenül keféljen kiskorúakat, viszont a szülőknek is arra hogy megvédjék. Azaz lehet megkörnyékezni a gyerekeket, sajnos meg is történhet a baj büntetlenül, viszont a szülő dönthet úgy hogy 18 éves koráig mindenhova elviszi a gyerekét és totál ellenőrzi, így a közelébe se kerülhetsz.
Egyébként a lány is roma hogy nem zavartak még el és pénzzel akarod megvenni a 16. szülinapján?
Gusztustalan vagy.
A leírásod alapján tényleg tipikus cigány vagy, no offense.
Én nem próbálok álszenteskedni, te egy 23 éves srác vagy én meg egy harmincas férfi és attól még én is simán vonzónak látok 14-16 éves tinicsajokat. Le is feküdnék velük, tanítanám őket az életre stb, kislánynak egyáltalán nem mondanám őket, még ha nem is nőttek még fel és fejlődtek ki teljesen. Nyilván van egy érdekessége mindkét fél számára, és van előnye is, hogy mondjuk nem egy korabelivel jár.
DE! mégsem teszem. Mert társadalmilag nem elfogadott, mert amit itt már többen is írtak, hogy a lány úgyis mást fog választani ahogy felnő, és egy felnőtt férfinak is már egy kicsit érettebb nőt illik keresnie. Bár bőven van pénzem, sosem költenék egy 15 éves tinilány szülinapjára 1 milliót, még akkor sem ha hú de mekkora szerelmes lennék belé. Egyszerűen nem kezeled a helyén a dolgokat és elég birtoklásvágy szagú az egész stílusod, ömlengesz egy tiniről és elhalmozod elnagyolt ajándékokkal. De remélem te sem gondolod komolyan, hogy egy 15 éves csaj akiből hamarosan 18 lesz, az az egész életében egy darab farkat szeretne csak kipróbálni. Borítékolható a bukásotok és te ezt nem is realizálod, csak valami álomvilágban élsz.
Ettől még persze lehet járni egy ilyen idős csajjal fiatal pasiként, ha persze illedelmes vagy, jók a szándékaid, ő is elég értelmes stb, de úgy érzem full túlzásba viszed már a dolgot, a szülők kiakadásának meg szerintem nem sok köze van ahhoz, hogy cigány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!