Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak,jó szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,jó szex?

Figyelt kérdés
Ha nagyon nagyon jó valakivel a szex , képesek vagytok egy idő után többet érezni,kapcsolatot akarni valakivel?
2022. nov. 1. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Szex nélkül nincs kapcsolat. Ezért hülyeség, amit az 1-es írt. Az olyan tinis felfogás. Onnantól beszélhetünk kapcsolatról, hogy ágyba bújnak.

Sosem kezdtem szexkapcsolatot, de volt már olyan kapcsolatom, ahol a nő nem váratott meg... És vele nagyon-nagyon jó volt.

Ha elmarad a szex, akkor nálam a kapcsolatnak is vége van.

2022. nov. 2. 01:33
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

11. Miért lenne tinis? Mennyi nő szívta már meg eddig is? Te vagy álmaim nője, járok veled, feleségül veszlek csak szexelj velem! Megvolt. Na szia majd hívlak, helló!

Nekem inkább az a fura, ha egy nő egy vad idegennel ágyba bújik. Sőt, ez nálam a felelőtlen kategória. Viszont ezer féle ember létezik, mindenki a saját életéért felelős, így nem zavar. Van aki esküszik a drogra, mégsem az az elfogadott irány egy társadalomban. Jó buli az ingyen szex, főleg ha gyakorlatilag nem került az embernek erőfeszítésébe, de ne mond már hogy értéket képvisel. Bár, van akinek igen. Ennyi erővel az orosz roulette is jó játék. Izgalmas! :)

2022. nov. 2. 06:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Figyelj,elfogadtuk a véleményed,de hiába magyarázod tovább, nem értünk egyet. Ahogy az előtted lévő írta nincs kapcsolat szex nélkül. Örülj neki,hogy te megtaláltad a párod,akivel jó volt a szex az érzelmek után. De nekem fontos ez is és volt már,hogy 10 randi után derült ki,hogy egyébként borzalmas az ágyban. Köszi,én meg abból nem kérek:D
2022. nov. 2. 07:29
 14/21 anonim ***** válasza:

"Miért lenne tinis?"

Mert a tinik szokták azt mondani, amit te. A tinik mondják, hogy van párjuk, de (teljesen érthetően) nincs közöttük szex. Egy felnőtt kapcsolatnak alapvető része a szexualitás.

2022. nov. 2. 10:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Csak hogy értsd: érzelmek---> kapcsolat---> szex. Ki mondta hogy nincs szex?

Nekem inkább az a meredek, hogy azt sem tudod ki a hapsi, de lefekszel vele.

Utalj előre 10.000.000Ft-ot, majd lehet hogy küldök érte egy szép autót. Vagy nem.

2022. nov. 2. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
31%
Csak hogy értsd: Ha nincs szex, akkor addig kapcsolat sincs. Csak a tinik fejében. Addig az csak ismerkedés vagy barátság.
2022. nov. 2. 12:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom ki ő? ezt sehol nem írtam:D
2022. nov. 2. 14:10
 18/21 anonim ***** válasza:
16. Van baj bőven! Ki is próbálom már! Odamegyek egy nőhöz, mondom is neki, először szex... Jéééézusom. Én inkább kiszállok ebből a parttalan vitából, nem az én világom ez a prosztó stílus.
2022. nov. 2. 14:18
 19/21 anonim ***** válasza:

#18!

Van baj bőven! Senki nem mondta, hogy ismeretlen nőket támadj le azzal, hogy szexelni akarsz. Csak te még mindig nem fogtad fel, hogy ha udvarolsz egy lánynak (vagy csak fantáziálsz róla), az még nem kapcsolat.

2022. nov. 2. 14:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, nehéz kérdés ez nagyon.. sokáig vívódtam ezzel én is és itt is látszik, hogy nagyon megoszlanak a vélemények.

Nem volt még sok kapcsolatom, de mindig nagyjából másfél két hónapot vártam a szexszel, egyébként szerintem ezt érezni lehet már az elejétől, hogy ki az akivel jó lesz és megvan a kémia, legalábbis nálam mindig ez volt és be is jött, aztán ki tudja, lehet csak a szerelem teszi?

Na de a lényeg, hogy van abban valami, hogy felesleges felnőttként már olyan sokat várni mint egy tini kapcsolatban, ettől függetlenül első pár alkalommal mégsem feküdnék le senkivel, mert személy szerint nálam kell, hogy már érezzek valamit, csak úgy megy. Azt sem tudom, hogy például egy férfi mennyit hajlandó erre várni úgymond, mert tényleg máshogy mennek a dolgok felnőttek között ahol fontos a szex is ugyanannyira, mint az érzelmek.

Én nemrég megismertem valakit, akivel az elveimhez képest elég hamar lefeküdtem, természetesen érezni is kezdtem… nyilván a mi balf&szságunk, de itt van ez a hülye helyzet, hogy úgy érzem, nem vagyunk közömbösek egymás iránt.

Szóval engem is érdekel, hogy vajon kezdetben elég-e ennyi a “többhöz” (hosszútávon biztosan nem) mert a szex nagyon jó, viszont ezerszer visszapörgettem a fejemben és szerintem ha nem vágunk ilyen hamar bele, akkor sem lenne semmivel másabb vagy jobb most a kapcsolatunk. Egyszerűen csak fejjel az érzéseim és ösztöneim ellen mentem volna, ha direkt húzom és megtagadom ezt a dolgot.

Szerintem amúgy a korai szexből fakadó agyalás, ami rengeteg problémát generál.. hogy tekint rám, mit akar, akar-e többet? Stb

2022. nov. 2. 16:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!