Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,jó szex?
Jó volt vele a szex, de dohányzott, és az alsó fogsora rohadt. Emellett igénytelen is volt. 1.5 hónapig nagyjából kapcsolatban voltunk, de igazán szexelni, inni, filmezni jártunk össze, 30 felett gáz, mert olyanok voltunk, mint 16 évesen, de nekem akkor kimaradt, így most pótoltam és felettébb élveztem.
Végül ő szakított, de én is akartam vele. Párszor eszembe jut, hogy felvethettem volna neki, hogy maradjunk szexkapcsolatban, heti 1-2 talival nála vagy nálam, de az igénytelensége elborzasztott, így jobb, hogy hagytuk. Egyikünk sem keresi a másikat, így kell jól lezárni egy kapcsolatot.
32F
5: köszönöm az őszinteséged. Tehát VOLT ilyenben részed, de értéktelen számodra a nő. Felmerül a kérdés,hogy te mennyire vagy értékes,hogy ezt kihasználtad?😃 akkor teljesen szimpatikus lett volna a válaszod,hogyha az elsőnél abba hagyod az írást:) és nem azért mert sértő az írásod,hanem mert ellentmondásos. Kihasználtad a nővel a szexet,mert volt lehetőséged. Bírom az ilyen férfiakat,akik azt hiszik csak nekik van igényük a szexre,kihasználják az alkalmat,aztán meg a nőt szídják,hogy biztos mindenkivel ezt csinálja:D nem tartom ettől magam kevesebbnek
Az már egy másik kérdés,hogy a nők időközben sokszor többet éreznek egy ilyen kapcsolatban. Érdekel a férfiak véleménye is. Köszi a választ
Tudom, akinek ellentétes a válasz az ő életével, egyből megy a besértődés. Én azzal a nővel szexeltem, aki szó szerint letepert. Tehát nem én voltam a szemétláda, ő akarta, én benne voltam. Nyugi, ő is csak egy alkalomnak gondolta. Ettől még nem változott meg a véleményem, mára már régen példás családapa vagyok. Szóval az értékrendemmel nem volt és most sincs hiba. Ha nő lennék, akkor azt biztosra veheted hogy egy ilyen hazug, szexéhez világban nem dobnám oda magam senkinek, fej vagy írás alapon. Én nem ítélem el azt aki ilyen, csak annyit mondtam hogy az én értékrendemmel ellentéte. Akkor lenne igazad, ha én vennék rá egy nőt a szexre, majd utána dobnám. Ez proli viselkedés.
Mint mondtam, ha a véleményemen megsértődik valaki, arról nem én tehetek, mindenki keresse meg magában a békét. Az meg egy másik dolog, ha békében állok magammal, akkor nem pontozok le senkit, mert a véleménye más mint az enyém. Szerintem a gyk színvonalához képes értelmesen és kulturáltan fogalmaztam, semmi sértőt nem írtam. PONTOSAN a kérdésre válaszoltam, az átlagos válaszoknál sokkal többet árultam el egy ember belső gondolatairól, mintha csak annyit írtam volna hogy: "naná simán, vagy esetleg hogy óóóó sosem tennék ilyet".
Azért pontoztalak le,mert számomra provokatív volt,hogy odaírod,hogy aki odaadja magát az egyenlő az értéktelennel és ha az utolsó mondatod elolvasod,az is hagy némi kivetni valót. Le is szögeztem,hogy nem sértődésből írom a választ, de számomra nagyon ellentétes az,hogy te kapcsolatot majd utána szexet tartod helyesnek,de volt olyanban részed,hogy valakivel csak úgy lefeküdtél és a hölgy egy értéktelen senki,te meg az áldozat(ahogy ebben a válaszban is igyekeztél kifejteni)
Ettől függetlenül lehet ez a véleményed és elfogadom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!