Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas a szerelem de kiderül hogy agresszív volt az exével. Vele maradtok?
Nagyon szerelmes vagyok a baratomba, 1 honapja vagyunk együtt. A volt baratnője valahogy megtudta ezt, felkeresett engem facebookon es brutális képeket küldött magáról, teljesen össze verte őt a barátom. Azt irta szerinte enis meneküljek.
A barátom azt mondta hogy azért tette mert kiderűlt hogy a csaj hónapokig csalta őt és elveszítette a kontrollt. Azt mondta engem nem bántana és már tudja magát kontrollálni.
Valaki volt hasonló helyzetbe? Mit tett?
Óriási szerelem? 1 hónap után? És már oda kellett költöznöd, mert minden percét veled akarja tölteni? SZétverte az exét? Állandóan emlegeti, hogy kiket vert meg?
Nem vagy normális kérdező. nagy ívben kerülnöd kellett volna ezt a pasit és amint ezeket megtudtad azonnal lelépni. nem pedig még oda is költözni.
Ha csak az ex üzenetét és képeit nézem akkor még elgondolkozok rajta hogy kamu.
De onnantól kezdve hogy beismerte nem értem mi még a kérdés?! Kiscsillag, nincs olyan hogy a rosszfiu a te kedvedért megvaltozik, maximum a mesékben. Ezt beszptad. De úgyis vele maradsz,...
Ha adrenalinfüggő vagy, akkor maradj vele.
Azért a helyedben valami küzdősportot elkezdenék mielőbb és intenzív formában. Ha csak 60 kg, így még talán lehet ellen esélyed, ha tanulsz önvédelmi fogásokat.
Mert azt szerintem úgyis hiába írnám sokadikként, hogy most kéne nyúlcipőt húzni, amíg még nem vagy egy bántalmazó kapcsolat csapdájában.
Most még könnyebb lenne kiszállni.
Fáj ezeket a kérdéseket olvasni, rossz emlékeket hoz fel bennem, mert én sajnos végignéztem egy volt kolléganőmnél ezt a folyamatot, az exe kontrolláló, manipulatív viselkedéstől az önbizalma, önértékelése lenullázásáig, megfélemlítésig, zsarolásig, nyílt utcán a hajánál fogva történő rángatásig, napszemüveggel leplezni próbált szeme körüli kékes-feketés véraláfutásoktól a nyáron hosszú ujjú, magas nyakú felsőkkel takargatni próbált ütés- és fojtogatás nyomokig, aztán végül életveszélyes fenyegetésekig, majd a szakítás után több hónapon át tartó, feljelentéssel és távoltartási végzéssel végződő (illetve sajnos ennek ellenére nem végződő) durva zaklatásig.
Ennek utolsó epizódjaként egyik este, sötétedés után a munkahelyünkkel szemben lévő parkolóban fegyverrel kényszerítette be a volt kolléganőmet kocsijába, miközben ő a sajátjába készült beszállni, aztán kivitte a város határában egy elhagyatott felszíni kőfejtőbe.
Szerencsére élve került haza, mert miután az exe a mondanivalóját nyomatékosítandó, kétszer a lába elé lőtt a földbe engedély nélkül tartott éles fegyverrel, ott hagyta a kőbányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!