Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas a szerelem de kiderül hogy agresszív volt az exével. Vele maradtok?
Nagyon szerelmes vagyok a baratomba, 1 honapja vagyunk együtt. A volt baratnője valahogy megtudta ezt, felkeresett engem facebookon es brutális képeket küldött magáról, teljesen össze verte őt a barátom. Azt irta szerinte enis meneküljek.
A barátom azt mondta hogy azért tette mert kiderűlt hogy a csaj hónapokig csalta őt és elveszítette a kontrollt. Azt mondta engem nem bántana és már tudja magát kontrollálni.
Valaki volt hasonló helyzetbe? Mit tett?
Majd miattad megváltozik. Aha.
És ha igaz a megcsalás? Akkor szted jogosan verte össze?
hát velem kedves de nem kifejezetten nyugodt. Sokszor ideges lesz, ha egy múltbéli konfliktusáról mesél, meg sokszor meséli hogy ezt meg azt hogy megverte (az exét kihagyta természetesen)
Hát nemtudom..."
Ennel nagyobb jelek nem is kellenek. Milyen ernikumu ? Mert van egy tippem hogy nem indian , ha nem a jelenlegi kis feher 60 kilos vasagyas generacio oszlopos tagja. Az ilyen buza feher sracok szoktak noket verni.
Pontosan, én is ezt mondtam. Akinek az agresszió a megoldása a problémákra, az mindenre talál magyarázatot, hogy miért is történt. Undorító egy alak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!