Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi nő tanul önvédelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nő tanul önvédelmi trükköket az agresszív pasik ellen?

Figyelt kérdés

Például itt ez az oktató videó, amely megmutatja, hogy nem lehet, illetve hogyan lehet kiszabadulni egy agresszív pasi karjaiból:

[link]

2022. jan. 19. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Több, mint ahány pasi az agresszív nők ellen.

(A valóságban ez a nő ezzel a mozdulattal az égvilágon semmit se érne a férfi ellen.)

2022. jan. 19. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem bízom ezekben a fogásokban. 50 kilós nőnek gyakorlott harcművésznek kéne lennie egy 80 kilós férfi ellen, aki eleve támadásra készült. Inkább a gázspray-ben bízom. Bizonyos helyeken, bizonyos napszakban a zsebemben van beélesítve :D
2022. jan. 19. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kés van.. a biztonság kedvéért.
2022. jan. 19. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem viszonylag sokan. Engem unokabátyám tanított meg, illetve egy férfi barátomtól kaptam paprikasprayt. Ha már férfiak mondják, hogy vigyázzak magamra a férfiak miatt, ott már elgondolkodik az ember.
2022. jan. 20. 02:47
 5/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Férfiként mondom: Mára egész sok nő - sajnos nagyon helyesen. :(((
2022. jan. 20. 05:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó lenne, ha minél több ember tanulna.
2022. jan. 20. 05:51
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Én. Régebben aikidóztam, most karatézom. Egészen sok pasit le tudnék győzni, az 1-2 hímsoviknak üzenem, hogy az első hiba mindjárt az, hogy ne becsüld le az ellenfelet. Attól még, mert nincs monyom, ha pl szétrúgom a térdedet, amikor megborulsz, akkor meg orrba térdellek, pont ugyanúgy megfekszel majd, mintha lik lenne alattad, ezt így hidd el nekem.
2022. jan. 20. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

! ! Köszönöm szépen a hármas kommentemre ezt a privát megjegyzést :.

“” Leszúrod mint egy dosznót ha nem áll fel neki? Ezentúl mindig tartok magamnál a biztonság kedvéért viagrát.“”

Öcskös, a csutf*sz gnokkikádat is lenyesném.

2022. jan. 20. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
ha kattant a pasi akkor a trükkök semmit sem érnek.
2022. jan. 20. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!