Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt gyerekkorában vertek, nagyobb eséllyel fog felnőttként az agresszív férfiakhoz vonzódni?
Nem, ez hülyeség.
Engem vertek és bár lelkileg nem vagyok alkalmas egy párkapcsolatra, soha nem bántalmaznék senkit.
Ez nem minden esetben van így.
Kiskoromban kaptam pofonokat és sokat kiabált velem apám.
Nem lennék hajlandó agresszív férfival élni, élből elkerülném a helyzetet...
Rossz a kérdés.
Nem fog vonzódni agresszív férfiakhoz, viszont nehezebben lépnek ki egy bántalmazó kapcsolatból, mert nem ismerik fel, hogy amit velük tesznek az "nem normális", hiszen otthon apu is verte anyut, nem is látott szerencsétlen lány más példát. Többnyire ezért ragadnak benne.
Inkább az agresszív, erőszakos jellemű, természetű embereket akarja elkerülni nagy ívben.
Engem nem vertek, de verbálisan rendszeresen ok nélkül voltam bántalmazva, ennek következtében minden harsányabb, törtetőbb, erőszakos ember nagyon tud irritálni.
Utolsó, te beteg vagy.
Mi ebben a "feminista baromság", mondd már el?
"Nem fog vonzódni agresszív férfiakhoz, viszont nehezebben lépnek ki egy bántalmazó kapcsolatból, mert nem ismerik fel, hogy amit velük tesznek az "nem normális", hiszen otthon apu is verte anyut, nem is látott szerencsétlen lány más példát. Többnyire ezért ragadnak benne."
Velem is ez a helyzet. A párom hirtelen haragú, és már csattant pofon is, de elég volt egy bocsánatkérés és máris "el lett felejtve" az ügy. Bármit képes lennék neki elnézni a megcsaláson kívül. Tudom, hogy objektíven nézve ostobaság, hogy mindent eltolerálok, de régebben is ilyen helyzetben voltam, számomra most már ez a megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!