Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lobbanékony, agresszívabb férfiak nagyobb mérettel rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Ha már a magas tesztoszteronszint, hozzájárul a "szerszámmérethez" ezzel együtt az agresszivitáshoz.2016. nov. 20. 12:33
1/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet egyértelmúen kijelenteni.
Mert vannak férfiak akik pont a frusztráltság,vagy is a kis méret miatt válnak olyanná amilyenné.
2/8 anonim válasza:
Nem rendelkeznek nagyobb mérettel, illetve a két dolognak semmi köze egymáshoz.
3/8 anonim válasza:
Szerintem pont az agresszív pasiknak kicsi a legtöbb esetben! Azért is olyan idegbetegek. Én tök nyugodt pasi vagyok és elég nagy a farkam!
4/8 anonim válasza:
Nem mindegy? Minthogy egy agresszív barátom legyen nagy mérettel inkább választok egy boldog párkapcsolatot.
5/8 anonim válasza:
A magas tesztoszteron szint a kopaszodáshoz és a szőrösödéshez járul hozzá, a "szerszámméret" pedig genetika.
Az agresszív viselkedés pedig nem azért fordul elő, mert magas a tesztoszteron szintje, hanem azért, mert a pasi egy agresszív barom.
Ennyi!
6/8 anonim válasza:
Olyan 14/4 a farkam, tehát nem nagy, viszont elégedett vagyok magammal és nem frusztrál egyáltalán. Viszont hamar elönti a fos az agyamat és ütök ám, de hirtelen.
21F
8/8 anonim válasza:
#6-os vagyok: Nem, dehogy, hamarabb törném el a kezem, mint, hogy nőt megüssek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!