Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A srácról akivel összejöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácról akivel összejöttem kiderült, hogy tini korában agresszív volt, fojtogatta az anyját meg az egyik exét is. Volt valakinek hasonló, hogy beleszeretett egy ilyen srácba?

Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Hogy derült ki?

Ha nem vádaskodás, akkor kerülném

2019. júl. 15. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Erre mondják, hogy aki egy ilyen emberrel marad meg is érdemli a sorsát. Az okos lelép, a hülye megvárja a bajt.
2019. júl. 15. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
"Ez meg itten fojtogat engem a legnagyobb hascsikarásom közepette!"
2019. júl. 15. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem volt még velem ilyen. :)
2019. júl. 15. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen agresszivitás nem változik, csak idő kérdése, hogy te is kiváltsd valamivel. Én lelépnék, mielőtt ez megtörténik.
2019. júl. 15. 23:05
 6/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Csak idő kérdése, hogy veled is megtegye. Ott kell hagyni.
2019. júl. 16. 05:07
 7/7 anonim válasza:
A párom exe ugyanezt csinálta. Idáig fajult, hogy a szülők költöztek el a saját házukból, nehogy nagyobb baj legyen.
2019. júl. 16. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!