Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik az agresszív pasikat?
Itt van ez az olasz srác, aki üvöltözik, csapkod, mert nem sütötték meg eléggé a pizzáját. 100 ezresével mennek rá a lájkok, és ezresével a kommentek, hogy milyen szexi.
A csajok általában az agresszív pasikat szeretik, a csendeseket is csak akkor, ha ilyen csendes őrült az illető inkább(és persze helyes is), én azt vettem észre!
Mi a szexi a kiszámíthatatlan, veszélyes viselkedésben?
Szexi amikor valaki nem megy el a sérelem mellett hanem érvényre juttatja az érdekeit.
Inkább ez mint egy muja pali.
szerintem meg parasztság a személyzettel így beszélni, normálisan is lehet közölni
ha ez neked muLYaság, akkor veled is baj van
Nekem például sose tetszett se az agresszív, se a csendes férfiak, hanem az átmenet. Aki ha kell, akkor eléri, amit szeretne, de ezt emberi módon teszi.
A párom például olasz (megjegyzem, az ilyeneken ő csak vigyorog), és valóban temperamentumosabb nép, mint mondjuk a magyar, de ez nem jár együtt a bunkósággal, pláne az agresszióval. Belinkeltél egy srácot, akinek felforrt az agyvize, de ez mit bizonyít? Semmit, főleg, hogy azt se tudni, hogy van-e párkapcsolata. Valószínűleg rossz napja volt (ami egyébként mindenkinek van), és ilyenkor az ember érzékenyebb mindenre. Nem mentegetem, valóban bunkón viselkedett, de ez a viselkedés nem kiszámíthatatlan és nem is veszélyes. Nem is csapkodott, csak gesztikulált, és az olaszoknál ez az alap. Ha boldog, ugyanúgy szélesen gesztikulál.
22/L
ma 19:30
te meg valószínűleg szellemi fogyatékosságban szenvedsz, mert olyanokat írsz le, amit soha nem állítottam
ebből a három kommentből látszik, hogy komoly mentális problémáid lehetnek
tiszta ideg leszel egy gyakoris kérdéstől, keress szakembert míg nem nagy a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!