Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők miért szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért szeretik az agresszív pasikat?

Figyelt kérdés

Itt van ez az olasz srác, aki üvöltözik, csapkod, mert nem sütötték meg eléggé a pizzáját. 100 ezresével mennek rá a lájkok, és ezresével a kommentek, hogy milyen szexi.

[link]

A csajok általában az agresszív pasikat szeretik, a csendeseket is csak akkor, ha ilyen csendes őrült az illető inkább(és persze helyes is), én azt vettem észre!

Mi a szexi a kiszámíthatatlan, veszélyes viselkedésben?

#pizza #agresszív #megsütése
2020. júl. 12. 19:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
15%

Szexi amikor valaki nem megy el a sérelem mellett hanem érvényre juttatja az érdekeit.

Inkább ez mint egy muja pali.

2020. júl. 12. 19:13
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
A nők leginkább a határozottságot szeretik, és a határozott férfiak halmazában benne van az agresszív tahó is, és vannak nők, akik az ízléses határozottságot nem tudják ettől megkülönböztetni. Nem feltétlen az agresszivitás a vonzó ebben, hanem az, hogy nem egy nebáncsvirág unalmas szobanövény, nagyon max. a temperamentum, ha az adott nő szenvedélyesebb kapcsolatot akar.
2020. júl. 12. 19:14
 3/26 A kérdező kommentje:

szerintem meg parasztság a személyzettel így beszélni, normálisan is lehet közölni

ha ez neked muLYaság, akkor veled is baj van

2020. júl. 12. 19:15
 4/26 anonim ***** válasza:

Nekem például sose tetszett se az agresszív, se a csendes férfiak, hanem az átmenet. Aki ha kell, akkor eléri, amit szeretne, de ezt emberi módon teszi.

A párom például olasz (megjegyzem, az ilyeneken ő csak vigyorog), és valóban temperamentumosabb nép, mint mondjuk a magyar, de ez nem jár együtt a bunkósággal, pláne az agresszióval. Belinkeltél egy srácot, akinek felforrt az agyvize, de ez mit bizonyít? Semmit, főleg, hogy azt se tudni, hogy van-e párkapcsolata. Valószínűleg rossz napja volt (ami egyébként mindenkinek van), és ilyenkor az ember érzékenyebb mindenre. Nem mentegetem, valóban bunkón viselkedett, de ez a viselkedés nem kiszámíthatatlan és nem is veszélyes. Nem is csapkodott, csak gesztikulált, és az olaszoknál ez az alap. Ha boldog, ugyanúgy szélesen gesztikulál.

22/L

2020. júl. 12. 19:26
 5/26 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, te csak végletekben tudsz gondolkodni. Az árnyalt, átmenetről szóló válaszokat figyelembe sem veszed, mert egyszerűen meghaladja a felfogóképességedet. Buta vagy, mint a föld.
2020. júl. 12. 19:30
 6/26 A kérdező kommentje:

ma 19:30

te meg valószínűleg szellemi fogyatékosságban szenvedsz, mert olyanokat írsz le, amit soha nem állítottam

2020. júl. 12. 19:34
 7/26 anonim ***** válasza:
37%
Nem írtam semmit arról, hogy mit mondtál, vagy mit állítottál. Ezek szerint a szövegértéssel is súlyos problémáid vannak. Mondjuk az eddigiek után ez nem meglepő.
2020. júl. 12. 19:40
 8/26 anonim ***** válasza:
29%
Te beteg vagy kérdező, hogy ezt sikerült levonnid ebből.
2020. júl. 12. 19:40
 9/26 A kérdező kommentje:

ebből a három kommentből látszik, hogy komoly mentális problémáid lehetnek

tiszta ideg leszel egy gyakoris kérdéstől, keress szakembert míg nem nagy a baj

2020. júl. 12. 19:43
 10/26 A kérdező kommentje:
Volt egy pasid aki ütött vert, és mély sebeket szakított fel ez a kérdés. De most ezt miért rajtam vezeted le?
2020. júl. 12. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!