Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti is sajnáljátok azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is sajnáljátok azokat a nőket, akik összeállnak mindenféle agresszív pasikával? Miután bántalmazzák őket, megpróbálják mosdatni őket+nem hagyják el mert nagyon szeretik őket. F/44

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem sajnálom.

Máshol nem merem ezt kifejteni, mert szétszednek, de itt leszarom. Azt is leszarom, ha Ez nEm OlyAn EgYsZeRű. Azt megértem, ha valaki nem mer lelépni. De mikor segítséget nyújtasz vagy próbálod ráébreszteni, hogy vegye már észre, milyen féreggel van és nem elég, hogy téged utál meg, hanem a nyomorult kanjánál is bemárt, akkor úgy vagyok vele, hogy akkor ott fulladj meg a saját fogaidtól, te ostoba tyúk. És nem, nem pasi vagyok, aki ellenszolgáltatást vár a megmentésért, hanem egy nő, aki sok ilyen ismerősének, barátnőjének ajánlotta fel, hogy lakhat nála a rezsi rá eső részéért bármeddig és még állást is keresünk, hogy egyedül boldoguljon. Senki nem élt vele. Pátyolgatta a kis kanját meg letagadta a zúzódásokat. Én nem fogom rátörni az ajtót, mikor döglődik, többször is felajánlottam, hogy segítek. Ha nem, akkor nem, akkor veresd magad szarrá, az sem érdekel, ha belehalsz, ha már ennyire élvezed, hogy eszed ágában sincs kilépni belőle és a férgedet inkább az én nyakamra küldöd fenyegetőzni. Hogy aztán a rendőrökkel vitessem el, majd mindezek után leb.szólevelet írsz nekem, hogy hogy nem voltam akkora rongy szar, mint te, hogy nem viseltem el a zaklatásait, hanem ráhívtam a zsarukat és bezárattam 3 napra távoltartási végzéssel és te emiatt most hiányolod.

Hát tudod, akkor halj meg, nekem mindegy. Ez nem ilyen egyszerű hogyne. Az nem ilyen egyszerű, hogy egy agyatlan qrva vagy

2020. ápr. 25. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Te irigyled ezeket a pasikákat, akikért úgy odavan egy nő, hogy még is verheti, és így se hagyja el?
2020. ápr. 25. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

A gyerekeiket igen.

2020. ápr. 25. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem.
2020. ápr. 25. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőknek súlyos pszichológiai problémájuk van.
2020. ápr. 25. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Akit egy kapcsolatban rendszeresen bántanak,és mégis tűri az akkor valahol meg is érdemli.
2020. ápr. 25. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Ha a normális, nem agresszív pasikban is lenne némi férfiasság, akkor sokan nem maradnának egy ilyen kapcsolatban.
2020. ápr. 25. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

7.

Normális vagyok, férfias, de nem agresszív.

A férfiasság nem egyenlő az agresszióval!

Kivéve...cigányéknál.

2020. ápr. 26. 07:18
 9/9 anonim ***** válasza:
A 6-os válasz kiábrándító. Ezek szerint a normális, nem agresszív férfiak nem férfiasak. Ennyi ésszel hogy lehet létezni?
2021. okt. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!