Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agresszív nő vagy inkabb olyan aki nyugodt?
Elgondolkoztam ezen hogy vajon a legtobb férfi milyen nőt szeretne inkább. :D
Az agresszív az olyan aki akaratos , nagyszaju, egyáltalán nem visszahuzodó, nem kell megvédeni de igazából nem is nagyon lehet mellette férfinek lenni mert olyan mint egy férfi. :D
A másik az a nyugodt : inkább visszahuzodó olyan kozegben ami még ismeretlen de ha közel kerül valakihez megnyílik, nem nagyszaju, mindent meglehet vele beszélni, nem kapja hamar fel a vizet viszont ahelyett hogy mindenkinek vissza szólna inkább okos enged alapon hadja, kedves, megérto
Engem is. :D
Pedig nagyon sok ilyen nő van a csávónak meg semmi szava nincs a kapcsolatba én el nem tudnám képzelni hogy parancsoljak egy férfinek bármiben is kellemetlenül érezném magam még akkor is ha mondjuk már a férjem lenne , inkább ő parancsoljon ne én neki.
Takarodj már innen utolsó, minek kell ilyeneket írogatni itt éled ki magad?
Ha a kérdésre nem szeretnél válaszolni és nincs erről a dologról semmi véleményed, akkor álj odébb ne írj feleslegesen. Kösz.
mennyivel érdekesebb egy agresszív nő: :D
https://www.youtube.com/watch?v=ttsrCxqKblc
Hát ha valaki képes egy ilyet szeretni, annak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!