Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agresszív nő vagy inkabb olyan aki nyugodt?
Elgondolkoztam ezen hogy vajon a legtobb férfi milyen nőt szeretne inkább. :D
Az agresszív az olyan aki akaratos , nagyszaju, egyáltalán nem visszahuzodó, nem kell megvédeni de igazából nem is nagyon lehet mellette férfinek lenni mert olyan mint egy férfi. :D
A másik az a nyugodt : inkább visszahuzodó olyan kozegben ami még ismeretlen de ha közel kerül valakihez megnyílik, nem nagyszaju, mindent meglehet vele beszélni, nem kapja hamar fel a vizet viszont ahelyett hogy mindenkinek vissza szólna inkább okos enged alapon hadja, kedves, megérto
Nagy általánosságban nem szeretik a férfiak a mindenen kiboruló, alkalmazkodásra teljesen képtelen, agresszív nőket, megjegyzem teljesen jogosan.
És te kedves kérdező ha legkisebb kritikára is így reagálsz, te sem tartozhatsz a második típusba, bármennyire is próbálod magad így beállítani.
De hál'istennek nem csak a két véglet létezik, arról nem beszélve, hogy azért a viselkedésünk is részben függ a környezeti hatásoktól. Sokkal könnyebb türelmesnek kedvesnek lenni egy támogató szintén figyelmes kedves társ mellett, mint egy megbízhatatlan, kiszámíthatatlan mellett. Nem vagyunk ugyanazok az emberek A mellett, mint B mellett.
Nem tartom egészséges párkapcsolatnak, ha parancsolgatnak a másiknak, tegye azt nő vagy férfi mindegy...
Szerintem sajat tapasztalataidra hagyatkozz,Kerdezo! Kezdd a tesztelest a gyakoris sracokon! Ha mindet vegigprobaltad,akkor egy statisztikat tudsz szamolni.
Gyakoris fiuk,vannak koztetek jelentkezok?? :*
:)
N
Az ágyban legyen agresszív, a hétköznapi stresszhelyzetekben nyugodt, egyébként meg a kettő között...ja és néha legyen vicces és vegye a fáradt poénjaimat.
Szerencsémre már találtam ilyen nőt... a többi meg nem érdekel. :P
A kettő közti a jó: tehát kellő mértékben, helyzetben tud agresszív lenni, ugyanakkor van benne humánum, meggondoltság, stb.
Nem jó, ha egy nő Van Damme-ot játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!