Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik az agresszív pasikat?
Itt van ez az olasz srác, aki üvöltözik, csapkod, mert nem sütötték meg eléggé a pizzáját. 100 ezresével mennek rá a lájkok, és ezresével a kommentek, hogy milyen szexi.
A csajok általában az agresszív pasikat szeretik, a csendeseket is csak akkor, ha ilyen csendes őrült az illető inkább(és persze helyes is), én azt vettem észre!
Mi a szexi a kiszámíthatatlan, veszélyes viselkedésben?
Kérdező. Feltettél egy kérdést úgy, hogy eleve van egy prekoncepciód ezzel kapcsolatban. Nem a válaszokra vagy kíváncsi, hanem csak szimplán vitatkozni szeretnél azokkal, akik nem úgy vélekednek mint te és levezetni rajtuk a frusztrációid.
Szerintem te egy kis csendes srác lehetsz élőben, akiben van egy jó adag kisebbségi komplexus. Kicsit sajnállak. :)
Alig várom a válaszod amiben leírod, hogy te igazából egy 190 magas, széles vállú alfa vagy 500k fizuval és 3 bomba nővel. :)
Szia!
A nők többsége élvezi hogy a pasi játssza az agyát, bunkó paraszt módjára viselkedik még lehet hogy páran tartanak is tőle. Mindegy hogy mekkora butaságokat beszél a lényeg hogy hangos ja és közben sokat röhög. Ilyen percenkénti hihihi stílusban.
Na ilyenkor szoktam úgy nézni mint Chuck Norris és láss csodát elhallgat a drága. 😂
Elég nekem egy bombanő is, nem kell 3
Tudom, hogy ide ilyen ápolatlan, igénytelen csajok, háziasszonyok járnak vitatkozni, nem egy képet csaltam már ki...
itt élik ki a szar életüket, szóval egyáltalán nem veszem magamra az """oltásaitokat"
Nem vagyok szétgyúrva, bár a videón lévő gyereknél azért vaskosabb vagyok😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!